Secretele interogarii cu Robert Rinder – Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in luna iulie pe Crime+Investigation.

Secretele interogarii cu Robert Rinder – in fiecare luni, din 3 iulie, de la ora 23. Robert Rinder este un avocat specializat in drept penal dar este si o personalitate marcanta in televiziune. In cadrul serialului documentar Secretele interogarii, Robert si o serie de specialisti analizeaza cele mai tulburatoare cazuri penale din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

In fiecare episod va fi analizat cate un caz penal, modul cum detectivii isi fac treaba in acel caz, sunt difuzate interviuri cu acei detectivi, sunt analizate toate conversatiile cu suspectul/suspectii, sunt prezentate si analizate toate elementele pshiologice pe care le folosesc atat interogatorii cat si suspectii in incercarea fiecaruia de a obtine un avantaj.

Serialul documentar Secretele interogarii cu Robert Rinder are 1 sezon format din 9 episoade (in prima faza, Crime+Investigation difuzeaza primele 5 episoade), durata medie a fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Crime in lumina soarelui – sezonul 2 – in fiecare seara de miercuri, din 12 iulie, de la ora 23. In aceasta serie documentara se va analiza cate un caz de crima petrecut intr-o zona exotica in care de obicei victima ar fi trebuit sa se bucure de cea mai fericita vacanta a sa.

Secretele interogarii cu Robert Rinder – Crime+Investigation

Unele dintre cele mai frumoase plaje exotice se inrosesc cu sangele victimelor atunci cand in acele locuri au loc crime violente. In aceasta serie, sunt reconstituite cele mai violente crime adevarate petrecute in locuri exotice. Telespectatorii vor fi purtati prin lumea crimelor de vacanta. Sezonul 2 are 13 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Scandal in inchisoarea Parchman – din 15 iulie, de la ora 23. Documentarul prezinta lupta depusa de familiile si avocatii detinutilor din inchisoarea Parchman din Mississippi pentru schimbarea conditiilor din penitenciar. Aceasta lupta a durat 3 ani.
Documentarul Scandal in inchisoarea Parchman are durata de 2 ore.

Crime+Investigation are licenta tematica – documentar si se afla in grilele operatorilor Vodafone, Orange Romania, Orange Romania Communications, Focus Sat DTH si INES IPTV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.