Etno TV HD, Taraf TV HD, Rapsodia TV, Moldova TV vor intra in grila Digi
Operatorul de televiziune prin cablu RCS & RDS / Digi va introduce in grila digitala de cablu posturile Etno TV HD, Taraf TV HD, LinkPress TV, Rapsodia TV si Moldova TV. Aceste posturi au inceput sa intre in grila de astazi, 25 martie, in unele judete pe o noua frecventa.

Iata cateva frecvente noi activate:

 • Timisoara, Bucuresti 554 MHz
 • Craiova 546 MHz
 • Valcea 554 MHz

Aceste canale nou intrate in grila Digi sunt incluse in lista must carry, exceptie fiind Etno TV HD.

De asemenea, in judetul Maramures a intrat postul local Sighet TV, are licenta generalista si este disponibil pe frecventa 506.

Posturile mentionate in acest articol nu au fost introduse inca in grila in toata tara, modificarile facandu-se treptat.

Digi a anuntat ca in perioada urmatoare grila analogica si grila digitala va fi reorganizata. In grila nationala analogica a intrat Traditional TV (acesta a inlocuit in sistem analog diferite canale TV, in functie de zona). Traditional TV a intrat datorita faptului ca televiziunea a urcat pe locul 12 in lista must carry. Reorganizarea grilelor va dura pana la finele saptamanii viitoare.

Etno TV HD, Taraf TV HD, Rapsodia TV, Moldova TV vor intra in grila Digi
In Bucuresti, Diva a fost mutat in locul postului AXN iar Traditional TV a intrat pe o frecventa nefolosita in capitala.

LinkPress este un post generalist ce a reintrat anul acesta in lista must carry. Rapsodia TV SD este un post tematic muzical ce difuzeaza muzica populara. Moldova TV este un post generalist, fostul Est TV.

Din lista must carry 2022 ar mai trebui sa intre in grila Digi postul Shop on TV care apartine companiei Best Mix tv. De altfel, din cate se pare, Digi are cateva neintelegeri cu aceasta companie, mentionam acest lucru pentru ca mai bine de 3 saptamani in reteaua Digi nu functioneaza canalele Travel Mix si Party Mix, care apartin aceleiasi companii.

RCS & RDS era singurul operator care nu avea in grila noile canale din lista must carry 2022. Pe masura ce vom afla noi informatii despre reorganizarea grilelor analogice si digitale, vom actualiza acest material.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

115 COMENTARII

 1. În Maramureș nu a întrat ETNO TV HD TARAF TV HD deloc decât canalele din lista must caryy atât. Am pachetul digital .Am dat scanare completă și nimic

 2. In Constanta au fost introduse urmatoarele programe :
  Etno HD si Taraf HD pe frecventa 546MHz,
  LinkPress, Moldova TV si Rapsodia TV pe frecventa de 538MHz.

  Traditional TV – analogic – pe frecventa 647,25MHz C43.
  ProCinema a fost mutat in analogic pe 567MHz C33 (in locul AXN – scos din analogic, ramas doar in digital)

  • Postul AXN este in pachetul de baza insa nu mai este in analog. Postul AXN este doar pe digital pentru a-l receptiona va trebuie un tv cu DVBC sau un receptor hd de la digi.

 3. In urmatoarea perioada vor intra posturile TVR Regionale in grila digitala in urmatoarele judete: TVR Craiova in Olt Valcea ( aici intra si Antena 3 Valcea) Gorj Arges Mehedinti Teleorman. TVR Cluj : Bistrita Salaj Bihor Sibiu Maramuresi Satu Mare . TVR Iasi : Neamt Vrancea Galati Botosani Bacau TVR Targu Mures: Alba Brasov Covasna TVR Timisoara : Arad Hunedoara Caras Severin.

 4. Eu altceva vreau să remarc aici și anume faptul că nimeni nu s-a sesizat și aici cei de la Digi să introducă în grilă posturi din Ucraina,ce se dă pe TVR 3 e puțin că posturi din Ungaria avem o grămadă aici la Cluj.Spun acest lucru deoarece stând la o casierie să plătesc eu a venit un domn care spunea că a adus refugiați și era interesat de posturi de televiziune din Ucraina,bineînțeles că nu și-a rezolvat problema și a mers la upc,în acest context spun!

 5. O alta noutate din partea celor de la Digi va fi intrarea posturilor TVR Regional in fiecare judet unde au posturi locale si regionale intrate in grila digitala. In Bihor a intrat si TVR Cluj.

 6. Nu se reorganizează nici o grila..nu este nici un comunicat digi..și au intrat în tara posturi și nu este nimic reorganizat.. vb lumea sa para interesata..am jignit cumva ?? Sau „jignirea” este supunerea adevărului??întreb pt un prieten

 7. Au intrat și la mine în Iași canalele Etno TV HD, Taraf TV HD, Moldova TV, LinkPress TV și Rapsodia TV în grila digitală iar în grila analogică a intrat canalul Tradițional TV. Din aceeași grilă analogică au ieșit canalele Discovery, AXN și (în sfârșit) ecranul negru lăsat liber de defunctul DIGI 24 Iași, închis în martie acum 3 ani.

 8. @Gorila interesant finalul adică Pro TV SRL și Rcs Rds au ajuns la o înțelegere că altfel nu intrau cele două sau este doar o chestie provizorie?, înțelegere pe termen scurt?!

   • Deci au semnat până în 2025 sau te referi la contractul actual?,

    și dacă ai vreo informație crezi că prima Sport 5 are vreo șansă minimă să intre pe Digi

     • mulțumesc pentru toate răspunsurile pozitive o parte dintre ele, era și greu și ciudat acel rebranding al Pro TV venit tocmai fără un acord nou cu principalul jucător din Piața de distribuție mai ales că înțeleg că vor fi ceva investiții nu wow dar totuși vor fi la nivel de acasă și posibil și încă ceva pe Pro x mă rog Pro Arena

 9. Daca tot a venit Alin cu noutati vin si eu cu unele : 1 Moldova tv Rapsodia tv si LinkPress vor intra pe frecventa posturilor Tralala si B1 HD. Noua frecventa va cuprinde pentru inceput doar Etno HD si Taraf HD urmand sa intre pe parcurs Pro Cinema HD Pro Gold HD.

 10. Mai ușor domnule Gorila..Digi facă introduce introduce ușor spre f greu..dacă nici la dvs nu a intrat aveți speranțe mari..pt câteva posturi ăstora le ia vreo 3 zile…stați liniștiți băieți ca pana joi întra peste tot…nah Digi atât poate la „viteza” asta

  • La mine in zona s-au facut permutari in analog. Eu nu am mai folosit analogul de foarte mult timp si nu stiam ca au facut acolo permutari. Este adevarat ca pe Digital nu au miscat.