Doom Patrol – sezonul 3 pe HBO GO
In acest material vom continua recomandarile de seriale disponibile pe platformele de streaming. Serialul pe care il vom mentiona se numeste Doom Patrol (2019) si este disponibil pe platforma HBO GO.

Acest serial a ajuns la al 3-lea sezon. Doom Patrol spune povestea unor prieteni care sufera un accident de pe urma caruia raman cu puteri supranaturale insa raman si desfigurati. Protagonistii sunt Riley Shanahan (poreclit Robotman, vocea personajului este data de actorul Brendan Fraser), Negative Man (voce Matthew Zuk), Elasti-Girl (Apri Bowlby) si Crazy Jane (Diane Guerrero). Acestia formeaza o echipa de super-eroi care sunt hotarati sa salveze lumea care nu vrea sa ii vada. Echipa are un conducator care se numeste Caulder sau sefu’ cum ii spun membrii echipei. Caulder este un celebru om de stiinta (vocea lui Caulder este a lui Timothy Dalton).

In sezonul 2 au aparut personaje noi si interesante.
Dorothy Spinner (actrita Abigail Shapiro) are fata de maimuta si are puterea de a distruge lumea. Candlemaker (Lex Lang) este cel mai ciudat si puternic din benzile desenate originale Doom Patrol.

Doom Patrol – sezonul 3 pe HBO GO

Sezonul 3 al serialului Doom Patrol incepe cu confruntarea dintre Dorothy si Candlemaker care se va lasa cu urmari devastatoare. In haosul creat de finalul bataliei apare si doamna Rouge (Michelle Gomez) care vine cu o misiune clara pentru echipa de super-eroi insa Madame Rouge a uitat care este acea misiune.

Serialul Doom Patrol a intrat in top 200 al celor mai populare seriale tv in perioada 2020 2021 si o nominalizare la premiile Emmy (nominalizarea este de anul acesta). Aceasta productie are 3 sezoane si un total de 34 de episoade, un episod are durata de o ora. Pe IMDb, serialul Doom Patrol a obtinut nota 7,9 din aproximativ 42.000 de recenzii.

In prezent, nu exista informatii daca serialul Doom Patrol va fi reinnoit cu sezonul 4 sau daca va fi anulat.
Doom Patrol este si un serial de desene animate din 2013.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.