Douazeci si cinci, douazeci si unu – sezonul 2 Netflix
Netflix va lansa in luna martie 3 seriale coreene interesante, in acest articol vom detalia aceste seriale.

Twenty Five, Twenty One / Douazeci si cinci, douazeci si unu (2022) – din 19 martie. Serialul spune povestea de dragoste dintre doi tineri carora li se destrama visele. Seria urmareste povestea de dragoste a celor doi tineri in doua perioade. Cei doi se intalnesc prima data in 1998, atunci cand au 22 si 18 ani. A doua perioada cand se intalnesc este in 2021, cand cei doi tineri au 25 si 21 de ani.

Na Hee Do (Kim Tae-ri) este o talentata scrimera care intra in echipa de scrima a liceului. Din cauza crizei financiare pe care o traverseaza Coreea de Sud, echipa de scrima a liceului se desfiinteaza, cu toate acestea Na Hee reuseste sa ajunga in echipa nationala de scrima.

Beak Yi Jin (Nam Joo Hyunk) este un tanar bogat invatat sa traiasca in lux, pana intr-o zi cand afacerea tatalui sau intra in faliment iar Jin este nevoit sa isi schimbe radical viata. In timpul studentiei, el livreaza ziare si atunci se intalnesc prima data cei doi tineri. A doua intalnire apare atunci cand el este reporter sportiv iar ea este in echipa nationala de scrima.

Douazeci si cinci, douazeci si unu – sezonul 2 Netflix

Serialul Douazeci si cinci, Douazeci si unu are un sezon cu 16 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora si 10 minute. Pe IMDb a primit nota 9, bucurandu-se de un real succes in Coreea de Sud, inca de la lansarea din 12 februarie 2022. Se afla pe locul 557 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

In ceea ce priveste sezonul 2, reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom vedea episoade noi insa, avand in vedere succesul serialului (care probabil va fi si mai mare dupa adaugarea pe Netflix), sunt sanse sa vedem cel putin inca un sezon.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare despre sezonul 2 al seriei Douazeci si cinci, douazeci si unu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Va rog faceti ep noi ca simt un gol in suflet daca nu ma uit la voi sunteti perfecti ca actori in aclas serial si ca in 2023 ga rog cat mai devrema sa publicati ep noi va rog sa nu abandonati souazeci si cinci si douazeci si unu sunteti incredibili