Dr House si La birou – disponibile pe Prime Video
In acest material vom face cateva recomandari de seriale cunoscute si foarte urmarite de-a lungul timpului care sunt disponibile pe platforma Prime Video.

Dr. House (2004). Serialul spune povestea doctorului Gregory House (Hugh Laurie), medic specialist in boli rare. Doctor House este un medic genial, arogant, plin de vicii care se deplaseaza greu din cauza unei probleme de la piciorul drept. Serialul a fost lansat in 2004 si terminat in 2012. In acest serial ii vom vedea pe: Hugh Laurie (Dr. House), Omar Epps (Dr. Eric Foreman) sau Robert Sena Leonard (Dr. James Wilson).

Serialul Dr. House are 8 sezoane si un total de 176 de episoade, durata unui episod este de 44 de minute. Serialul Dr. House a fost difuzat in trecut si la tv de posturile TVR 1 si AXN. Serialul s-a filmat in New Jersey, SUA. Toate cele 8 sezoane se pot vedea pe platforma Prime Video Amazon. Pe IMDb, serialul Dr. House a obtinut nota 8,7 si ocupa locul 95 la categoria celor mai bune seriale tv.

Battlestar: Galactica (2004-2009). Acesta este un serial SF foarte apreciat de cinefili si critici. Intr-un viitor apropiat, omenirea creaza cicloni androizi care scapa de sub control si incep sa atace omenirea. Oamenii supravietuitori sunt imbarcati intr-o nava spatiala numita Galactica ce cauta un loc sigur pentru supravietuitori.

In acest serial ii vom vedea pe: Edward James Olmos (William Adama), Mary McConnell (Laura Roslin) sau Jamie Bamber (Lee „Apollo” Adama). Serialul Battlestar: Galactica are 4 sezoane cu un total de 74 de episoade iar un episod are o durata de 44 de minute.
Pe IMDb, serialul a luat nota 8,7. Din pacate, acest serial nu are subtitrare in limba romana pe platforma Prime Video. Battlestar: Galactica este pe locul 91 in lista IMDb a celor mai bune seriale tv.

Dr House si La birou – disponibile pe Prime Video

The Office / La Birou (2005 – 2013) urmareste intamplarile de zi cu zi ai angajatilor unei companii conduse de managerul Michael Scott (Steve Carell). In acest serial ii vom vedea pe : Steve Carell (Michael Scott), Jenna Fischer (Pam Beesly) sau John Krasinski (Jim Halper).

Serialul La Birou are 9 sezoane cu un total de 188 de episoade, durata unui episod este de 22 de minute. Serialul La Birou este pe locul 39 in topul IMDb al celor mai bune seriale TV, obtinand nota 8,9.

Psych / Agentia Psych ( 2006-2014). Doi prieteni conduc o agentie de detectivi particulari numita Psych. Pentru a mentine afacerea pe linia de plutire, cei 2 detectivi incheie o intelegere cu o sectie de politie si rezolva aproape toate cazurile de crima din oras. In acest serial ii vom vedea pe: James Roday Rodriguez (Shaw Spencer), Dule Hill (Burto Guster) sau Timothy Omundson (Carlton Lassiter).

Agentia Psych are 8 sezoane cu un total de 121 de episoade, durata unui episod este de 44 minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,3. Serialul Agentia Psych nu are subtitrare in romana pe platforma Prime Video iar in trecut a fost difuzat pe postul Universal Channel.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Dr. House a mai fost difuzat în România și pe Euforia Lifestyle TV și TVR 2 (sezonul 8). Battle star Galactica a fost difuzat în România în trecut pe AXN și AXN SCI-FI.