Restrictie continut video Telekom maxim 480p

Restrictie continut video Telekom maxim 480p – In reteaua Telekom continutul video este restrictionat la maxim 480p in cazul in care avem activat Bonus Net Nelimitat.

Utilizatorii Telekom care beneficiaza de serviciul Bonus Net Nelimitat au restrictionat continutul video astfel incat pot viziona videoclipuri la calitate de maxim 480p, astfel incat nu pot beneficia de calitate HD/FullHD.

Limita este mentionata si in contract conform extrasului: „In cazul in care abonamentul incheiat beneficiaza de Bonus Net Nelimitat, Abonatul este informat ca pentru furnizarea acestuia operatorul va prelua datele de trafic necesare in vederea transmiterii comunicatiei* si se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezolutii video de maxim 480p pentru tot continutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului**

* Nu se utilizeaza masuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu continutul comunicarilor, poze, text, voce, continut video, etc.
** Pentru a beneficia de o latime de banda de transfer si rezolutie superioara pentru video streaming, Bonusul Net Nelimitat poate fi dezactivat caz in care dupa consumarea datelor mobile incluse in abonament si/sau optiunea de date activa si/sau alte bonus-uri  traficul de date se va tarifa cu tariful standard mentionat in Contract

Bonusul Net Nelimitat este activat automat la incheierea Contractului si poate fi activat/dezactivat in orice moment pe perioada contractuala: prin apel la *100#; prin accesarea sectiunii Net Nelimitat din MyAccount; prin trimiterea unui SMS cu textul stop pentru dezactivare la 766 sau prin solicitare in magazinele Telekom Romania si ale partenerilor”.

Restrictie continut video Telekom maxim 480p

Astfel, conform extrasului din contract, pentru continutul video avem restrictie de maxim 480p iar aceasta restrictie poate fi ridicata doar prin dezactivarea Bonusului Net Nelimitat, anularea acestui beneficiu fiind posibila in orice moment. Restrictia se aplica doar abonamentelor cu Bonus Net Nelimitat activ in reteaua Telekom. Aceasta restrictie este in special deranjanta in momentul in care dorim sa utilizam reteaua 4G, latimea de banda este foarte buna insa observam ca putem avea continut video doar de maxim 480p, fara sa putem beneficia de calitate HD/FullHD.

Totusi, daca ne gandim la dezactivarea bonusului recomandam a se analiza cantitatea de trafic pe care o avem inclusa lunar, traficul oferit la abonamentele Telekom este, de regula, foarte mic si se va epuiza rapid (in special in cazul vizionarii continutului video la calitate inalta), in acest sens riscam epuizarea traficului inclus si tarifarea suplimentara a datelor mobile.

Voi ce parere aveti despre aceasta restrictie de calitate a rezolutiei aplicata continutului video, ati fi dispusi sa dezactivati bonusul din acest motiv?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.