Dragoste si razbunare – serial italian Prima TV
Postul de televiziune Prima TV anunta printr-un promo difuzat ca din 11 iulie va difuza serialul italian Un amore e una vendetta / Dragoste si Razbunare (2011).

Rezumat serial Dragoste si razbunare
Alberto Castellani este un om fericit si bogat, fiica lui, Laura Castellani (Anna Valle) se casatoreste cu prietenul ei, Marco Damiani (Lorenzo Flaherty) dupa o relatie de 10 ani. Familia traieste in orasul Trieste.

Toata lumea este fericita pana in momentul in care ceremonia este intrerupta brusc pentru ca aproape de locul in care se desfasoara fericitul eveniment este gasit un cufar cu scheletul unei femei imbracate intr-o rochie de mireasa. Toti invitatii sunt socati, numai o singura persoana nu pare a fi afectata, Lorenzo Bermann (Alessandro Preziosi), un afacerist tanar si chipes care cauta sa se razbune pe familia Castellani.

Din momentul nefericitei descoperiri, viata familiei Castellani se schimba complet, vor iesi la iveala secrete pe care o parte din membrii familiei ar dori sa le tina ascunse pe viata.

Serialul Dragoste si Razbunare este regizat de Raffaele Mertes, el a regizat de-a lungul timpului filme cu tematica istorica, religioasa si politiste. Dragoste si Razbunare a fost filmat in Roma si Lazio si are un sezon cu un total de 8 episoade, durata fiecarui episod fiind de 60 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,3.

Dragoste si razbunare – serial italian Prima TV

Dragoste si Razbunare intra pe tronsonul orar lasat liber de emisiunea de satira Starea Natiei prezentata de Dragos Patraru, care s-a incheiat joi, 30 iunie. Timp de o saptamana, pe tronsonul orar 22-23, Prima TV a difuzat un serial de satira romanesc numit Mondenii.

O alta informatie venita din partea postului Prima TV tot printr-un promo este aceea ca incepand cu 16 iulie va reincepe transmisia in direct al celui mai important meci de fotbal din Liga 1 de sambata seara. Primul meci de sambata seara transmis in acest sezon de Prima TV este partida Rapid – CFR Cluj, de pe 16 iulie, de la ora 21:30.

Prima TV are o licenta generalista si difuzeaza filme, seriale si emisiuni TV. Televiziunea apartine de grupul Clever Media si se afla in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU