Alfa Omega TV va emite HD
Conform sedintei CNA de marti, 21 februarie, a fost aprobata solicitarea venita din partea societatii Alfa Omega TV Production SRL pentru modificarea licentei audiovizuale. Singura modificare face referire la formatul de difuzare, din SD devine SD/HD, asadar televiziunea religioasa se pregateste de emisia in format HD.

Postul a fost reprezentat in sedinta CNA de catre Petan Mirela, realizatoarea emisiunii Puterea rugaciunii si unul dintre administratorii societatii Alfa Omega TV Production SRL, care a mentionat ca aceasta modificare este solicitata pentru cresterea calitatii si alinierea la standardele actuale de emisie. Nu se fac modificari ale grilei de programe.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Alfa Omega TV este o televiziune cu format de principiu tematic – educatie si spiritualitate crestina, are zona de difuzare nationala si internationala (Europa conform dosarului CNA insa pe site-ul oficial este mentionat ca emite si in Orientul Mijlociu si Nordul Africii) si emite in intervalul 05-24. Televiziunea are sediul in Timisoara iar societatea are actionarul unic Petan Tudor Danut. Postul a fost lansat in 2006, fiind primul canal TV crestin din Romania.

Alfa Omega TV poate fi receptionat in grilele de cablu digital ale operatorilor de televiziune prin cablu, fiind disponibil in lista must carry a acestui an pe pozitia 24 (dupa Music Channel si inainte de TV-AS). Se poate viziona si online atat pe site-ul oficial alfaomega.tv, pe canalul oficial YouTube cat si pe aplicatia de mobil AOTV.

Alfa Omega TV va emite HD

Pe satelit este disponibil FTA prin urmatoarele coordonate de receptie:
Eutelsat E16A, 16°Est
Frecventa: 12717 MHz
Polarizare: Orizontala
Symbol Rate: 7500
FEC: 3/4
Codare: MPEG4

Alfa Omega TV difuzeaza emisiuni (talk show-uri, stiinta, cultura, divertisment, emisiuni pentru tineri si familie), documentare, filme, stiri, programe muzicale, chiar si desene animate.

Voi ce parere aveti despre Alfa Omega TV? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 03.03.2023: Alfa Omega TV HD a fost introdus in grilele operatorilor Digi, Vodafone, Orange Romania si NextGen;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Alfa omega tv pe orange România este transmis in SD sau HD că nu apare in litera o 16 : 9 nici literele HD ? După ce pot să imi dau seama ? Mentionez inca o data că sunt pe orange România pe fibra optica

    • V-am raspuns la aceasta intrebare si acum ceva timp. Orange Romania transmite postul Alfa & Omega in HD. Pentru a va da seama daca este transmis in hd sau nu. Mutati tv-ul pe acest post si apasati pe butonul literei i de pe telecomanda tv-ului sau a receptorului de cablu. Si va va aparea informatia ca postul este semnalizat 16:9 si ca este in format hd.

  2. NU INTELEG E CODAT SAU E LA LIBER ALFA OMEGA PE ACEASTA FRECV PE SATELIT 12717 H SIMBOL 7500 CODARE MPGE4 NU SE RECEPȚIONEAZĂ