Dragostea gaseste o cale – National TV
Unul dintre cele mai vizionate seriale de pe National TV este Dragostea gaseste o cale (Jamai Raja – 2014), un serial de drama indian avand regizorii Aarambhh M Singh (Bekaaboo – 2019, Badlapur – 2015) si Shashank Shah.

Rezumat serial Dragostea gaseste o cale
Siddharth (Ravi Dubey), un hotelier, incearca sa repare lucrurile dintre sotia sa, Roshni (Nia Sharma) si soacra lui, Durga Devi (Achint Kaur). 

In distributia serialului vedem actori indieni precum Ravi Dubey (Rising Star – 2017, 12/24 Karol Bagh – 2009), Nia Sharma (Ishq Mein Marjawan – 2017, Naagin – 2015), Achint Kaur (Fraction of an Ounce – 2018), Mohit Malhotra (Hacked – 2020), Rajeshwari Datta (Mad News – 2018) si altii.

Cate episoade are serialul indian Dragostea gaseste o cale?
In perioada 2014 – 2018 au fost difuzate in india 669 de episoade, structurate pe 3 sezoane. Pe IMDB, productia are doar 151 de recenzii, obtinand nota 5.8.

Ulterior, au fost lansate alte 20 de episoade in Jamai 2.0 intre 2019 – 2021 (ultimul sezon a fost lansat in luna februarie a acestui an). In aceasta productie, Siddharth cauta sa se razbune pe Durga Devi, proprietara unor cluburi de noapte din oras, care devine regina vietii de noapte dupa ce isi scoate partenerul din afaceri, prin metode nedrepte, fapt care dovedeste ca se gandeste doar la bani.

Tot in primele episoade il vedem si pe Siddharth, un tanar aratos care isi castiga existenta din show-uri stand-up comedy insa acesta se afla in Pondicherry in alte scopuri. Intentioneaza sa distruga viata lui Durga Devi din motive misterioase. Pentru a se apropia de aceasta, flirteaza cu fiica ei, Nia Sharma.
Noile sezoane au primit mai multe recenzii pozitive decat sezoanele anterioare.

Dragostea gaseste o cale – National TV
National TV difuzeaza acest serial lunea si martea, de la ora 20:00.

Jamai Raja este si numele unui film indian din 1990 cu aceeasi poveste insa avand actori diferiti.
Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul Dragostea gaseste o cale in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. Filmele indiene sunt frumoase,realizatevcu multe eforturi din partea actorilor,costumele sunt originale dar unele dintre ele prezinta crime monstruoase in cursul lor,exagerari desigur care nu constituie un exemplu bun ptr.societate.

  2. Azi 29.03.2022, transmiteti ultimul episod de ieri 28.03.2022…oare de ce feceți lucrul acesta ? După ce că dați numai de 2 ori pe săptamână (uiți si ce a fost săptămăna trecută)…ne dați acelaşi episod….URÂT, DEZAMĂGITĂ că puteți să faceți lucrul acesta !!!

  3. Îmi place serialul, dar să-l dai de două ori pe săptămână nu este corect.Poate vă mai gândiți…..
    Ce rost are….tot ce vreți asta faceți….nu țineți cont de părerea nimănui !!!