Xiaomi Mi 10 se va lansa pe 11 Februarie. Mi 10 Pro 5G il urmeaza la scurt timp. Lansarea lui Xiaomi Mi 10 ar urma sa fie facuta pe 11 Februarie. Spunem acest lucru deoarece, in ultimul timp a circulat o imagine pe internet cu data de lansare a smartphone-ului, ce sugera acest lucru. Design-ul smartphone-ului este destul de similar cu cel al lui Mi Mix Alpha. Conceptul, dezvaluit anul trecut. Un tipster chinez a dezvaluit design-ul lui Xiaomi Mi 10 5G. Telefonul are camera integrata in display, iar camera principala este formata din patru camere.

Xiaomi Mi 10 – imagini dezvaluite
Xiaomi Mi 10 se va lansa pe 11 Februarie. Mi 10 Pro 5G il urmeaza la scurt timp. Imaginile cu telefonul au circulat pe Weibo. Circula zvonul ca acesta va avea un Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Pe langa acesta, el ar dispune de 12GB de memorie RAM. Sistemul de operare al sau fiind Android 10, ce vine preinstalat cu intergata celor de la Xiaomi. Ca si camera, acesta dispune de patri senzori. Cel principal de 108MP, al doilea de 48MP, urmat de al treilea de 12MP si ultimul cu o rezolutie de 8MP.

Faptul ca acesta se va lansa pe 11 Februarie nu este de mirare. Zvonuri circulau pe internet inainte si mentionau faptul ca acesta se va lansa la inceput de Februarie. Cei patru senzori ai camerei principale sunt asezati pe verticala. Spatele acestuia este alcatuit din sticla, iar display-ul are sticla curbata.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G – specificatii asteptate. De asemenea, cateva imagini au circulat pe Weibo si cu Mi 10 Pro 5G. Imaginile arata faptul ca acesta are camera integrata in display, iar numarul de model este M2001J1C. In plus, smartphone-ul dispune de incarcare rapida de 66W.

Mi 10 Pro 5G va dispune de un difuzor foarte puternic, port USB Type-C, compartiment pentru cartela SIM si microfon. Pe lateral, acesta dispune de inca un difuzor puternic si inca doua microfoane pentru a reduce zgomotul.

Totodata, daca ne luam dupa aceste zvonuri, smartphone-ul suporta incarcare rapida de 65W. Daca vi se pare interesant, trebuie sa stiti ca asta nu este tot. Xiaomi Mi 10 Pro 5G ar urma sa dispuna de un senzor principal de 108MP. Momentan, acesta este doar un zvon. Nu putem sa o luam de acum de buna.

Cutia smartphone-ului a fost si aceasta distribuita pe internet. Pe aceasta scrie „Hi-Res Audio”, fapt ce ne duce mai mult cu gandul ca difuzoarele de pe Xiaomi chiar o sa fie de calitate. Coincidenta sau nu, smartphone-ul o sa fie lansat in China chiar de Ziua Indragostitilor, ea avand loc pe 14 Februarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.