Eveniment TV si Sweet TV in grila digitala Digi
Digi (RCS & RDS) continua modificarile efectuate la nivel regional, printre aceste modificari vom mentiona in acest articol introducerea posturilor regionale Eveniment TV si Sweet TV in grila digitala.

Eveniment TV si Sweet TV au intrat in grila de televiziune digitala prin cablu din Sibiu si sunt disponibile pe frecventa 298 MHz. Pe receptoarele Digi, pozitiile posturilor sunt 142 si 143.

Alin Calin, reprezentantul Eveniment TV a mentionat printr-o postare lasata pe contul personal Facebook ca televiziunea va fi introdus si in alte judete precum Alba, Cluj si Mures insa Sweet TV va fi disponibil doar in Sibiu.

Eveniment TV difuzeaza emisiuni politice, culturale, sociale si emisiuni de divertisment avand acoperire in Sibiu, Alba, Mures, Cluj si Constanta. Conform informatiilor disponibile pe site-ul oficial, Eveniment TV este cea mai urmarita televiziune locala, cu o experienta de peste 20 de ani, avand o cota de piata de 4.8%.

Eveniment TV este detinut de firma Scorpion Impex Evenimentul Sibian SRL, companie care detine si posturile de radio Eveniment FM si Sweet FM. Un alt post de televiziune detinut de aceeasi companie este Sweet TV, acesta fiind introdus doar in grila digitala RCS & RDS Sibiu.

Conform anuntului facut pe Facebook, Eveniment TV si Sweet TV sunt disponibile in grilele digitale ale operatorilor Digi, Telekom, Vodafone si NextGen insa avand in vedere ca anuntul a fost facut inainte de introducerea posturilor in grila Digi, este posibil sa nu fi fost introduse inca in grilele digitale ale altor operatori. Momentan, avem confirmari doar din partea abonatilor Digi pentru introducerea celor doua posturi pe digital.

Reamintim ca o alta modificare efectuata de Digi regional in grila digitala este inlocuirea Antena 3 SD cu Antena 3 Pitesti, modificare efectuata tot astazi in judetul Arges.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cele doua posturi regionale, Eveniment TV si Sweet TV, in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII