Oferta Digi – Film Now gratuit 2 luni
Digi Romania (RCS & RDS) a lansat o noua oferta la activarea extraoptiunii Film Now, campania se numeste Ei Film… nu, Tu Film Now.

In cadrul acestei oferte, abonatii Digi care opteaza pentru Film Now (atat cei care au deja televiziune digitala prin cablu cat si cei care opteaza pentru televiziune si activeaza Film Now) vor avea primele doua luni gratuite pentru aceasta extraoptiune. Dupa perioada promotionala, pretul extraoptiunii Film Now va fi 3 lei pe luna.

Digi mentioneaza ca trebuie sa facem contractarea serviciului de televiziune pe 24 de luni pentru a primi cele doua luni gratuite. Aceasta oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2022.

Film Now difuzeaza filme de actiune, drama, comedie sau thrillere iar luna aceasta vom putea vedea cateva productii interesante precum:

  • Furios si iute 7 (Furious 7 – 2015), cu Vin Diesel, Dwayne Johnson si Paul Walker, Nota IMDb: 7.1 din 379.000 recenzii
  • Joker (2021) – cu Joaquin Phoenix, Robert De Niro si Zazie Beetz, a castigat doua premii Oscar, nota IMDb: 8.4 din 1.100.000 recenzii
  • IT: Capitolul 2 (IT: Chapter Two – 2019) – cu Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, nota IMDb: 6.5 din 241.000 recenzii
  • Miezul noptii in Paris (Midnight Paris – 2011) cu Owen Wilson, Rachel McAdams si Kathy Bates, a castigat un premiu Oscar, nota IMDb: 7.7 din 409.000 recenzii
  • Lunetistul american (American sniper – 2014) cu Bradley Cooper, Sienna Miller si Kyle Gallner, a castigat un premiu Oscar, nota IMDb: 7.3 din 466.000 recenzii.

Oferta Digi – Film Now gratuit 2 luni

Extraoptiunea Film Now (numita anterior Digi Film) este detinuta de Digi iar activarea se poate face din contul Digi (de pe site-ul oficial sau din aplicatia de mobil Digi Romania).

Digi a lansat campanii pentru extraoptiuni in repetate randuri pe parcursul ultimelor ani (cele mai frecvente oferte au fost pentru HBO, Maxpack si Film Now).

Daca ati vizionat pana in prezent Film Now, ce parere aveti despre acest post de filme? Merita 3 lei pe luna? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII