Filme de Craciun – Happy Channel
Incepand cu data de 20 noiembrie, postul de televiziune Happy Channel difuzeaza in fiecare zi filme de Craciun. In acest material va vom detalia o parte din aceste filme ce vor fi difuzate in urmatoarea perioada.

Filmele dedicate Craciunului vor fi difuzate in fiecare zi dupa cum urmeaza: sambata si duminica de la orele 13 si 20 si de luni pana vineri de la ora 14:30. Aceste filme sunt programate in locul emisiunii Mireasa.

Mr. 365 / Forever Christmas / Craciun zi de zi (2018) – 24 noiembrie, ora 14:30. Sophie (Chelsea Hobbs) este prezentatoare tv. In preajma sarbatorilor de iarna, Sophie va realiza o emisiune tv despre un tip pe nume Will Saunders (Christopher Russell) care sarbatoreste Craciunul in fiecare zi. In timpul documentarii pentru realizarea interviului despre Will, Sophie incepe sa se indragosteasca de barbatul misterios.

Filmarile filmului Craciun zi de zi au avut loc in Canada. Filmul are o durata de 90 de minute iar pe IMDb a primit nota 5,8.

The Christmas Cottage / O poveste de Craciun (2017) – 25 noiembrie, ora 14:30. Lacey Quinn (Merritt Patterson) este principala domnisoara de onoare la nunta prietenei sale Ava Callaghan (Brittney Wilson). Nunta are loc in preajma Craciunului. Lacey trebuie sa decoreze cabana de Craciun, locul unde se va desfasura petrecerea. In ajutorul lui Lacey vine Ean Calaghan (Steve Lund), fratele miresei. Din cauza unei furtuni de zapada, cei 2 sunt obligati sa isi petreaca noaptea in cabana. Exista o legenda care spune ca persoanele care petrec o noapte in cabana in preajma Craciunului vor avea parte de o poveste de dragoste. Oare aceasta legenda se va adeveri si in cazul celor doi?

Filmul O poveste de Craciun s-a filmat in Canada iar durata este de 1h 30 minute, pe IMDb a primit nota 6,5.

Filme de Craciun – Happy Channel

A Storybook Christmas / Planul de Craciun (2019) – 27 noiembrie, ora 13. Celeste Everette (Ali Liebert) locuieste cu nepoata ei. Celeste apeleaza la o agentie de bone pentru a avea grija de nepoata sa cat timp ea lipseste de acasa. Celeste ramane surprinsa cand agentia trimite un barbat sa ingrijeasca de nepoata lui Celeste. In scurt timp, ea descopera ca acel barbat este o bona buna pentru nepoata ei dar si barbatul perfect pentru ea.

Filmarile au avut loc in Canada. Filmul Planul de Craciun are o durata de 1h 23 minute, pe IMDb a primit nota 6,7.

Magical Christmas Shoes / Pantofii magici de Craciun (2019) – 28 noiembrie, ora 20. Noelle (Erin Karpluk) gaseste in preajma Craciunului o pereche de pantofi magici care  o ajuta sa redescopere spiritul Craciunului si marea dragste.
Filmul Pantofii magici de Craciun a fost filmat in Canada si are o durata de 1h 27 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

A mom for Christmas / O mama de Craciun (1990) – 4 decembrie, ora 20. Jessica ( Juliet Sorci) ramane fara mama de la varsta de 3 ani. Tatal ei Jim (Doug Sheehan) nu are timp de ea si o lasa mai tot timpul nesupravegheata. In preajma Craciunului, Jessica gaseste intr-un mall o fantana a dorintelor. Ea isi va pune o dorinta, aceea de a avea o mama de Craciun.

Filmul O mama de Craciun a fost filmat in Canada, are o durata de 1h si 36 minute iar pe IMDb a primit nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.