E! va difuza Dr. 90210 – emisiune despre operatii estetice
Dr. 90210 (2004) este un reality show care va fi difuzat de E! de vineri, 30 octombrie, incepand cu ora 22:00.

Dr. 90210 este un reality show american care urmareste viata profesionala si personala a chirurgilor plasticieni din Beverly Hills in timp ce opereaza personalitati si nu numai. Desi chirurgia plastica este un domeniu dominat de barbati, emisiunea urmareste activitatea unei echipe feminine de chirurgi.

Desi emisiunea produsa de Entertainment One este foarte veche (lansata in 2004), a fost intrerupta in 2008, un nou sezon fiind lansat la finalul acestei luni dupa aproximativ 12 ani.

Primul editie a acestui sezon Dr. 90210 o va avea in prim plan pe Dr. Kelly Killeen in timp ce efectueaza o operatie de miscorare a sanilor asupra unei paciente cu marimea M. Un model transgender doreste ca Dr. Michelle Lee sa ii faca nasul mai feminin iar cantareata Jessi Peralta (fosta membra a trupei Pussycat Dolls) solicita ajutorul lui Dr. Cat Begovic.

E! va difuza Dr. 90210 – emisiune despre operatii estetice
Pe IMDB, Dr. 90210 are o nota foarte mica, 4.5 din 473 de recenzii. Sezonul 7 al acestui reality show are 5 episoade, fiecare avand durata de aproximativ o ora.
Numele serialului provine de la codul postal al centrului Beverly Hills.

Entertainment One (eOne), desi are numele asemanator cu postul E!, este detinuta de producatorul de jucarii Hasbro. Este o companie canadiana de divertisment iar activitatile principale sunt achizitia, distribuirea sau productia continutului media (filme, seriale sau muzica).

Pe langa Dr. 90210, Entertainment One a fost in spatele altor productii precum It’s Only the End of the World (2016) sau Eye in the Sky (2015, in distributie a fost si Aaron Paul, cunoscut din Breaking Bad, Westworld sau El Camino).
Entertainment One a fost unul din distribuitorii serialului de succes The Walking Dead (2010).

Reamintim ca Prima TV va difuza din nou emisiunea Sanatate cu stil de sambata, 31 octombrie, prezentata pentru prima data de Luciana Indre.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.