Sunt a nimanui – telenovela Acasa
Acasa va incepe luna urmatoare difuzarea unei noi telenovele mexicane marca Televisa, Sunt a nimanui (Mujer de nadie – 2022).

Rezumat telenovela Sunt a nimanui
Seria de drama prezinta povestea Lucíei Arizmendi (Livia Brito), care dupa moartea tatalui sau si dupa tradarile iubitului si a mamei vitrege, jura sa traiasca o viata independenta, fara atasamente emotionale. Insa, atunci cand se indragosteste de Fernando (Marcus Ornellas), are indoieli privind juramantul sau.

Lucía locuieste in Cholula impreuna cu tatal sau Jacobo si mama vitrega Isaura, o femeie ambitioasa si dura. Ea este indragostita de Alfredo insa acesta doreste doar sa profite de inocenta acesteia. Atunci cand Jacobo sufera un infarct, Alfredo si Isaura planuiesc sa o ofere pe Lucía lui Heriberto, cel mai bogat si puternic om din oras, care este indragostit de Lucía.

In timp ce incearca sa scape de Heriberto, Lucía il intalneste pe Fernando, de care se indragosteste. Ea este data afara din casa la ordinele lui Heriberto si se vede obligata sa locuiasca impreuna cu Alejandra, sora mamei sale. Lucía si Fernando vor trebui sa confrunte mai multi inamici care stau in calea fericirii lor.

Sunt a nimanui – telenovela Acasa

Rolul principal este interpretat de Livia Brito (Inimi impietrite – 2021, Dragoste de garda – 2019, Lasa-ma sa zbor – 2017) iar din distributie fac parte actori precum Marcus Ornellas (Rubi – 2020), Arap Bethke (Uzurpatoarea – 2019), Azela Robinson (a avut si ea roluri in Inimi impietrite si Dragoste de garda), Cynthia Klitbo (Dragoste de garda) si altii.

Sunt a nimanui s-a difuzat anul acesta pe Las Estrellas iar in tara natala a avut 45 de episoade . Pe IMDb a obtinut nota 8.5 din 36 de recenzii. Acasa va difuza Sunt a nimanui din 1 decembrie, de la ora 12:00, urmand sa inlocuiasca o alta telenovela care ajunge la final, Numai langa tine.

Telenovela Sunt a nimanui este o adaptare a povestii din 2004, Amarte es mi pecado, cu Yadhira Carrillo, Sergio Sendel si Alessandra Rosaldo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU