Oppo va lansa flagshipul 5G – Oppo Find X.
Oppo a anuntat intr-o conferinta de presa, in cadrul evenimentului anual Snapdragon Tech Summit Digital ca urmeaza sa isi lanseze noile telefoane Oppo Find X la inceputul anului viitor. Aceste telefoane vor fi primele telefoane ce vor utiliza platforma mobila 5G Qualcomm Snapdragon 888.

Prin aceast anunt, Oppo reuseste sa isi intareasca legaturile atat cu compania Qualcomm Technologies cat si cu alte companii din industria tech. Aceste relatii sunt vitale atat pentru dezvoltarea din punct de vedere al tehnologiei cat si pentru dezvoltarea unui nume menit sa se impuna pe piata telefoanelor.

Chiar Alen Wu, vicepresedintele Oppo, sustine ca legatura dintre Oppo si Qualcomm Technologies este una stransa si aceste doua companii au aceleasi viziuni.

Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, aceste noi telefoane Oppo din seria Find X vin cu o platforma mobila 5G numita Snapdragon 888 5G ce este si ultima platforma mobila dezvoltata de Qualcomm Technologies. Alen Wu a mai declarat ca este foarte incantat ca Oppo va fi prima companie ce va echipa telefoanele cu noua platforma 5G si ca spera ca cu aceste noi modele sa ofere experiente impresionante utilizatorilor din intreaga lume.

Din punctul meu de vedere, noile telefoane de la Oppo ar trebui sa fie destul de bune si sa reuseasca sa se impuna destul de bine pe piata golobala a telefoanelor mobile. In plus, asa cum scriam intr-un articol anterior, Oppo vine tot pe aceste modele si cu un nou sistem de gestionare a culorilor. Aceasta tehnologie este noua si va fi lansata in premiera tot pe aceste noi modele de telefoane. Mai multe detalii regasiti in acest articol.

Oppo va lansa flagshipul 5G – Oppo Find X.
Oppo este o companie chineza ce produce smartphoneuri, ce sunt distribuite la nivel mondial. Telefoanele lor se gasesc de ceva vreme si in magazinele din Romania si reusesc sa obtina feedbackuri destul de bune si impresionante de la utilizatori. Desi nu detin si nici macar nu am testat pana acum un Oppo, cred ca aceste telefoane au un raport calitate/pret destul de bun (cel putin din punct de vedere al specificatiilor).

Voi detineti/ati cumpara un telefon Oppo? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.