Asa cum ne-a obisnuit, eMag greseste din nou preturile unor produse. Nu se stie inca daca aceste greseli sunt produse intentionat, pentru marketing sau chiar sunt greseli reale. Cert e ca cei care comanda produse la acest pret sunt oameni norocosi.

De aceasta data, produsele nu au mai fost la pretul de 1 sau 2 lei ci au avut un pret mai mare. Produsul cu pretul cel mai mic a fost iPhone 7 si a fost vandut la 300 de lei.

Raspunsul celor de la eMag nu a incetat sa apara. Oficialii magazinului online au declarat ca fiecare client care a comandat produse cu pretul gresit vor primi cate un produs din fiecare si nu cate au comandat.

Au fost si alte magazine online care au mai gresit preturile insa nu au onorat comenzile asa cum a facut eMAg. De exemplu, cand QuickMobile a gresit preturile am prins la comanda un LG G5 la 200 de lei. Din pacate acestia nu si-au onorat comenzile iar declaratia lor a fost destul de pompoasa. Nici n-am sperat sa primesc acea comanda insa eram curios de ce se intampla. Totusi am primit un voucher de 50 de lei cu care puteam comanda de pe site-ul lor.

Samsung GALAXY S7 Edge negru – pret 949 lei;

Samsung GALAXY S7 Edge auriu  – pret 1299 lei;

Samsung GALAXY A3 (auriu) – 329 lei;

Samsung GALAXY A3 2017 în culoarea neagră – 429 lei;

LG G4 – 959 lei;

Huawei P9 – 843 lei;

iPhone 7 de 32 GB roz – 1699 lei;

iPhone 7 Plus negru – 299 lei.

Astea sunt doar cateva dintre greselile facute de eMag. Aceste greseli vor ramane mereu un mare mister pentru marele magazin online.

Din fericire acesta isi respecta comenzile indiferent daca acestea sunt greseli sau marketing.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.