Documentare despre razboiul din Ucraina pe B1 TV si Discovery Channel
Postul de televiziune Discovery Channel va difuza duminica, 27 martie, documentare despre razboiul din Ucraina. In acest material vom detalia aceste documentare.

Zelenskyy: The man who took on Putin / Zelenskyy: Omul care l-a infruntat pe Putin (2022) – duminica, 27 martie, ora 22. Acest documentar ne va arata viata Presedintelui Ucrainei din copilarie pana in momentul actual in care ocupa functia de Presedinte al unei tari bombardate.

Documentarul Zelenskyy: Omul care l-a infruntat pe Putin are durata de 30 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,7.

The Escape from Irpin / Evadare din Irpin – Duminica, 27 martie, de la ora 22:26. Acest documentar este realizat de jurnalistul Michal Przedlacki care a plecat in Ucraina cu scopul de a face un material despre armata ucraineana, rezistenta civila si sa arate tuturor cat de agresiva este armata rusa. Michal Przedlacki a ajuns si in orasul Irpin de langa Kiev pentru a vedea cum pleaca oamenii din acel oras, avand in vedere ca singura cale de iesire din orasul Irpin, podul, a fost distrus de armata rusa.

The Salisbury Poisonings / Cazul otravirilor din Salisbury (2020) – Duminica, 27 martie, ora 22:55. Acest documentar relateaza tentativa de otravire a agentului dublu Sergei Skripal si a fiicei sale. Acestia locuiau in orasul Salisbury, in Anglia. Acest oras micut si linistit a fost transformat in centrul global al unei crime.

Documentarul Cazul otravirilor din Salisbury are 3 episoade, fiecare episod are durata de 58 minute. Pe IMDb, documentarul a obtinut nota 7,3.

Documentare despre razboiul din Ucraina pe B1 TV si Discovery Channel

Seara despre razboiului din Ucraina se incheie cu un concert care se numeste Impreuna pentru Ucraina. Telespectatorii vor asculta melodiile celor mai in voga artisti polonezi si ucraineni. Toate incasarile acestui concert vor fi donate unor organizatii caritabile in scopul sprijinirii victimelor razboiului.

Televiziunea B1 TV va difuza duminica, 27 martie, de la ora 16, documentarul Ascensiunea lui Zelenskyy. Acest documentar este o descriere a Presedintelui Zelinskyy, de la copilarie la anii studentiei, la meseria de actor si cel mai important rol al vietii, acela de Presedinte.

Actorul Zelenskyy a fost foarte popular atat in Ucraina cat si in Rusia. Serialul in care a jucat Presedintele Ucrainei, In slujba poporului (care este disponibil pe Voyo), l-a ajutat foarte mult in campania electorala, Zelenskyy devenind Presedintele Ucrainei cu un scor zdrobitor, obtinand 73% din voturi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.