De tot rasul / De-a rasul plansul – Netflix
De tot rasul (Standing up) este o noua serie de comedie franceza ce va fi disponibila de luna aceasta pe Netflix.

Serialul prezinta patru tineri comedianti ce isi urmeaza in Paris visul de a deveni cunoscuti in lumea stand up comedy, pe masura ce jongleaza cu problemele financiare, tensiunile din familie si aventurile romantice.

In acest serial vom vedea actori precum Mariama Gueye (The Climb – 2017), Jean Siuen, Younes Boucif sau Elsa Guedj.

Primul sezon al serialului De tot rasul este alcatuit din 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 18 martie 2022. Nu exista inca informatii daca va exista sezonul 2.

De tot rasul / De-a rasul plansul – Netflix

De-a rasul plansul (Last one standing) este o serie japoneza de comedie disponibila de ieri pe Netflix. Serialul prezinta doi comedianti ce joaca intr-o drama, scopul lor fiind acela de a-si folosi glumele, altfel riscand sa fie eliminati din show.

Primul sezon este alcatuit din 8 episoade iar din distributia serialului fac parte actori precum Nobu, Daigo, Gekidan Hitori, Kazuki Iio, Kendo Kobayashi, Muga Tsukaji si altii.
Pe IMDb a obtinut doar 6 recenzii si nota 6.7.

Queer Eye: Germania este un reality show LGBT in care 5 persoane ajuta locuitorii din Germania cu garderoba, dieta sau decoratiuni interioare. Versiunea din Germania este realizata dupa reality show-ul principal Queer Eye difuzat intre 2003 si 2007 care a castigat un premiu Primetime Emmy. Aceasta productie este disponibila pe Netflix de astazi iar primul sezon are 5 episoade.

Alessandro Cattelan: O simpla intrebare (Alessandro Cattelan: One Simple Question) este un docu-show italian in care Alessandro Catellan cauta formula fericirii prin interviuri si experiente unice. Alessandro Catellan este un prezentator TV italian.
Alessandro Cattelan: O simpla intrebare va fi disponibila pe Netflix din 18 martie.

Aceste productii reprezinta o mica parte din filmele, serialele si show-urile pregatite de Netflix pentru luna martie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.