Epic Drama difuzeaza miniseria Sarpele

Postul de televiziune Epic Drama va difuza un nou miniserial interesant si captivant. Productia se numeste The Serpent / Sarpele (2021) si va intra in grila postului Epic Drama din 6  octombrie, de la ora 22, urmand sa fie difuzat in fiecare seara de vineri, cu reluare in fiecare seara de luni, de la ora 23:30.

Miniseria Sarpele este inspirata dupa povestea adevarata a unuia dintre cei mai renumiti escroci, talhari si criminali ai secolului XX. Charles Sobhraj (Tahar Rahim) a fost unul dintre cei mai de temut talhari intre anii 1970 – 1976. Charles a inceput sirul de escrocherii alaturi de partenera sa, Marie Andree Leclerc (Jenna Coleman), in anul 1970 cand cei doi se dadeau negustori de pietre pretioase si calatoreau prin India, Thailanda si Nepal.

Toate escrocheriile, talhariile si crimele facute de Charles si partenera sa poate ramaneau ne descoperite daca nu era diplomatul olandez Herman Knippenberg (Billy Howle) care a plecat in cautarea unui cuplu olandez disparut. Victimele preferate de Charles si partenera sa Marie erau turistele care vizitau India si Thailanda. Charles a fost acuzat ca ar fi savarsit 12 crime insa au putut fi probate doar 2.

Epic Drama difuzeaza miniseria Sarpele

Charles a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, facand 19. Complicea lui Charles era de origine canadiana, fara ocupatie, care s-a indragostit nebuneste de acesta. Charles a fost deportat in Franta in 2022 unde isi castiga existenta dand interviuri pentru diverse televiziuni si publicatii unde isi povesteste faptele. Diplomatul olandez care nu s-a lasat pana nu i-a adus in fata justitiei pe Charles si partenera sa a fost numit Cavaler al Ordinului Orange Nassau de Casa Regala a Olandei.

Sarpele este o productie marca BBC fiind difuzat de BBC One. Serialul se poate viziona si pe aplicatia de streaming Netflix. Are un sezon format din 8 episoade, durata totala a serialului este de 7 ore si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – seriale si filme. Postul de televiziune se afla in pachetele digitale ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Digi, Focus Sat, INES si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.