SWAT – sezoanele 5 si 6 – AXN
In acest articol vom detalia serialele ce vor fi difuzate in luna august pe postul AXN.

Bones / Cititorii de oase – de luni pana vineri, cate 2 episoade, de la ora 19. Detectivul Seeley Booth (David Boreanaz) si antropologul Temperance Brennan (Emily Deschanel) investigheaza cazuri de crima abandonate. Aceasta echipa neobisnuita de investigatori rezolva cazurile intr-un mod neobisnuit cercetand corpurile descompuse ale victimelor.

Cu toate ca intre cei doi apar conflicte atat personale cat si pe plan profesional, chimia dintre ei ii ajuta sa rezolve cazurile. Serialul Cititorii de oase are 12 sezoane cu un total de 245 de episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,8.

In acest moment, AXN difuzeaza sezonul cu numarul 5 al serialului S.W.A.T., in fiecare marti, de la ora 21, cate 2 episoade. Echipa SWAT are parte de actiune si adrenalina. Aceasta echipa intervine in cele mai dificile cazuri de trafic de droguri, atacuri teroriste sau criminali in serie.

SWAT – sezoanele 5 si 6 – AXN

SWAT are 5 sezoane terminate, cu un total de 106 episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute. In acest moment, in SUA se difuzeaza sezonul 6 iar pe AXN se vede sezonul 5. Pe IMDb a obtinut nota 7.

The Good Doctor / Doctorul cel bun – in fiecare joi, de la ora 21. Serialul Doctorul cel bun a cucerit telespectatorii din intreaga lume, inclusiv in Romania. Doctorul cel bun prezinta viata si cazurile doctorilor din spitalul St. Jose Bonaventura. In sezonul 5, fanii vor avea parte de cel mai frumos eveniment. In acest spital, echipa de doctori rezolva cele mai complicate cazuri.

Doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore) si Lea Dilallo (Paige Spara) se pregatesc de marele eveniment al lor, nunta pe care vor sa o faca alaturi de toti colegii din spital. Serialul Doctorul cel bun are 5 sezoane terminate cu un total de 95 de episoade, durata fiecarui episod este de 40 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,1. In acest moment, in SUA se difuzeaza sezonul 6.

Doc-Nelle tue mani /  Doc In mainile tale. Din 11 august, in fiecare joi, de la ora 21, cate 2 episoade. Serialul Doc – in mainile tale este o drama italiana si prezinta povestea adevarata a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut sub numele de doctorul amnezie. Andrea Fanti (Luca Argentero) este un doctor extrem de bun si cunoscut cu o viata personala si profesionala fericita. Intr-o zi, doctorul Fanti sufera un traumatism cranian prin care isi pierde complet memoria.

Uita ca are familie, prieteni, iar singurul loc unde se simte bine este spitalul. Doctorul Fanti este nevoit sa o ia de la zero mai intai ca pacient si dupa aceea ca medic. Serialul Doc-In mainile tale are 2 sezoane cu un total de 32 de episoade, durata medie a unui episod este de 55 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.