Warrior: sezonul 3 – din 29 iunie pe HBO MAX

Warrior (2019-prezent) este un serial american de arte martiale, crima, istoric si drama inspirat de scrierile celebrului luptator de arte martiale Bruce Lee. Producatorul executiv al acestui film este Shannon Lee, fiica lui Bruce Lee. Creatorul serialului este Jonathan Tropper, scenarist si producator american cunoscut pentru Banshee (2013-2016), Proiectul Adam (2022) si O saptamana nebuna (2014).

Serialul Warrior a debutat cu sezonul 1 pe Cinemax la data de 5 aprilie 2019. Sezonul 2 a fost difuzat tot pe Cinemax la data de 2 octombrie 2020, iar din data de 29 iunie HBO MAX va incepe difuzarea sezonului 3 al serialului.

Warrior a obtinut nota 8,4 pe IMDb si are cota de popularitate 135, in crestere. Serialul a fost nominalizat de doua ori la premiile Emmy si a obtinut premiul BMI Cable Award din partea BMI Film & TV Awards in anul 2021.

Actiunea serialului are loc in anul 1870, cand o somitate a artelor martiale pe nume Ah Sahm emigreaza din China in San Francisco, SUA, pentru a-si cauta sora. Insa in San Francisco, el este vandut uneia dintre cele mai puternice bande chinezesti din timpul razboaielor Tong, banda Hop Wei.

Personajele principale sunt; Ah Sahm, un expert in arte martiale din Foshan, China, care emigreaza in SUA pentru a-si cauta sora, pe Xiaojing; Ah Toy, o matroana care conduce un bordel in Chinatown; Young Jun, fiul lui Father Jun, care se impreteneste cu Ah Sahm si este expert in arta aruncarii cutitelor;

Warrior: sezonul 3 – din 29 iunie pe HBO MAX

Mai Ling, sora lui Ah Sahm, actualmente lidera bandei Long Zii, care a fugit din China de frica sotului ei abuziv cu care s-a casatorit pentru a salva viata fratelui sau; Big Bill sau Bill O’Hara, un politist de origine irlandeza, conducatorul brigazii de politie  Chinatown, dependent de pariuri, motiv pentru care intra in conflict atat cu interlopii chinezi, cat si cu cei irlandezi.

In rolul principal il vedem pe actorul Andrew Koji. Acesta are tata japonez si mama englezoaica si a crescut in Anglia. Andrew Koji a mai jucat si in Trenul Asasinilor (2022), Peaky Blinders (2019), Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021). Actorul a fost premiat cu premiul Best Actor in anul 2014, de catre Asian On Films Festival, pentru rolul din filmul scurt Above the Waist.

In rolul Ah Toy o vedem pe actrita Olivia Cheng, care a mai jucat si in Deadly Class (2019), See (2021-2022), Marco Polo (2014-2016). Pe actorul Jason Tobin (Young Jun) l-am mai vazut in filmele Furios si Iute: Tokyo Drift (2006), Better Luck Tomorrow (2002), Pumnii razbunarii (2022). Acesta detine 14 premii pentru actorie, datorate rolului din filmul Jasmine (2015).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.