Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? si Bravo, tata! revin cu sezonul 2
Antena 1 anunta ca in februarie vor reveni sezoane pentru emisiunea concurs Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? si pentru serialul Bravo, tata!.

Fanii emisiunilor de cultura generala au motive de fericire odata cu lansarea grilei de primavara Antena 1, vom vedea sezonul 2 al emisiunii concurs Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? Aceasta emisiune de cultura generala va reintra in grila Antena 1 din 18 februarie, de luni pana vineri, de la ora 18.

Prezentatorul emisiunii este tot Andrei Aradis, modul de desfasurare al emisiunii este acelasi ca si in sezonul 1. In fata prezentatorului se prezinta cate un concurent, langa concurent vine un copil ales de concurent din cei 5 copii aflati in platou, pe un ecran concurentul are 10 materii din clasele I, II, III, IV si V. Concurentul alege o materie, prezentatorul ii pune o intrebare din materia aleasa de concurent, daca raspunde corect la intrebare trece mai departe.

In cazul in care concurentul nu stie raspunsul sau nu este sigur acesta poate apela la ajutorul copilului aflat langa el. Concurentul are trei variante ajutatoare: copiaza, trage cu ochiul sau salveaza-ma. La fiecare raspuns corect, concurentul castiga bani.

Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? si Bravo, tata! revin cu sezonul 2

Daca concurentul ramane fara variante ajutatoare si nu stie raspunsul la intrebare, poate pleca avand suma castigata pana in acel moment, concurentul trebuie sa spuna in fata camerei de filmat urmatoarea fraza: Nu sunt mai destept decat un copil de clasa a V-a.

Serialul de comedie Bravo, tata! revine la Antena 1 din 18 februarie, de la ora 20. Si in acest sezon, cei 4 prieteni tatici interpretati de Razvan Fodor, Liviu Varcu, Cosmin Natanticu si Stefan Pavel vor trece prin cele mai amuzante intamplari si situatii. In sezonul doi Bravo, tata! ii vom vedea si pe actorii: Dana Cavaliotti, Ana Odagiu sau Romica Tociu.

Serialul Bravo, tata! este produs de casa de productie Dream Film Production, cei care mai produc pentru Antena 1 serialele: Lia – sotia sotului meu si Camera 609: Lasa-ma, imi place!. Primul sezon al serialului Bravo tata a fost difuzat de Antena 1 in octombrie 2023 si a avut 10 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.