Cinemaraton a intrat in grila Vodafone

Operatorul de telecomunicatii Vodafone Romania a facut cateva modificari importante in grila digitala. In acest material vom detalia aceste schimbari.

Astazi, 12 octombrie 2023, Vodafone Romania a scos definitiv din grila de programe posturile Trace, care nu mai erau functionale de cateva saptamani. Cauza scoaterii acestor canale o reprezinta incetarea contractului dintre cele doua companii.
Un alt post care a iesit din grila Vodafone a fost Kapital TV.

O alta noutate o reprezinta introducerea postului Cinemaraton, postul de televiziune a intrat in grila Vodafone pe frecventa 250 iar pozitia postului in grila este 118. In grila digitala Vodafone a intrat doar varianta SD Cinemaraton. Acesta este singurul canal de televiziune din Romania care difuzeaza 24 de ore din 24 filme romanesti cu acoperire nationala.

Cinemaraton a fost lansat in 2017 de catre compania de cablu Akta (companie preluata intre timp de Digi). Postul difuzeaza peste 1000 de filme si seriale romanesti pe an. In 2020, Cinemaraton a fost cumparat de Clever Media de la Akta. In 2019, Cinemaraton a intrat in grila digitala RCS & RDS / Digi.

In vara anului 2020, Cinemaraton a intrat in grila Orange Romania. Abonatii Vodafone Romania pot spune ca in sfarsit li s-au indeplinit cerintele pentru ca acesta a fost printre cele mai cerute canale TV la departamentul de Relatii cu clientii.

Clever Media, compania care detine licenta audiovizuala Cinemaraton, este una dintre companiile media cu cel mai mare numar de canale TV detinute. Clever Media detine canale TV tematice ce acopera aproape toate categoriile, cum ar fi: sport, filme romanesti, agricultura, medicina, afaceri, stiri, interes general si in curand istorie, calatorii si gastronomie.

Pentru a receptiona Cinemaraton trebuie sa efectuati o cautare completa a grilei digitale in cazul in care detineti un receptor sau un televizor ce nu isi actualizeaza singur grila de canale.

Voi ce parere aveti despre modificarile efectuate recent in grila Vodafone? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

  1. CINEMA EST NU ESTE MOMENTAN LA VODAFONE POATE DUPĂ SĂRBĂTORI DE IARNĂ LA ANUL POATE NU STIM EXACT CAND VA FI TREBUIE SA FIE MAI MULTE CERERI DE LA ABONATI.

  2. Kapital tv era un canal mai putin important,Cinemaraton,intr adevar un canal care trebuia introdus de f mult timp in grila vodafone.
    Asteptam Prima comedy, prima history,

    • Nu cred ,ca cele 2 canale enumerate de dvs Prima Comedy si Prima History vor intra prea curand in grila Vodafone. Cei de la Clever sunt/ au fost in negocieri cu toti operatori pentru a distribui postul Prima History si cred ,ca din toata pleiada de canale pe care Clever o detine si nu sunt in grila Vodafone cei de la Vodafone au ales doar canalul Cinemaraton sa introduca . De ce ? Simplu pentru ca au avut cele mai multe cereri pentru acest canal din partea abonatilor. Daca Vodafone dorea introducea si Prima History Prima Comedy Cinema Est insa nu sa vrut. Parerea mea.