Estrada TV intra iar in grila Digi
Postul Estrada TV este reintrodus in grila de programe Digi (RCS & RDS). Controversatul post Estrada TV a fost inchis in toamna anului 2019 din cauza unor datorii neachitate (compania care detinea licenta Estrada TV era in insolventa) in valoare de 135 mii de lei reprezentant amenzi si a publicitatii facute unor produse care aveau ca scop vindecarea anumitor afectiuni.

Majoritatea amenzilor au fost aplicate din cauza emisiunii lui Stelian Fulga (Fabrica de sanatate) unde erau promovate unele produse medicale terapii complementare. Conform articolului 57 alin. 1, licenta audiovizuala se retrage in situatia in care titularul licentei nu depune la CNA dovada platii unei amenzi in termen de maxim 6 luni de la data primirii amenzii respective.

Estrada TV a fost reintrodus, momentan, doar in Bucuresti si Ilfov pe frecventa 426 MHz. Nu avem informatii daca va fi reintrodus la nivel national insa vom actualiza acest articol daca va intra si in alte zone din tara.

Curtea de Apel a anulat decizia CNA de retragere a licentei, aceasta nu este o decizie definitiva insa Estrada TV avea posibilitatea sa emita din nou pana la verdictul final acordat de Inalta Curte de Casatie. Astfel, Estrada TV a inceput din nou emisia, fiind introdus in grila celui mai mare operator de servicii fixe din Romania, RCS – RDS.

Site-ul estradatv.ro inca nu functioneaza iar pe pagina oficiala Facebook nu exista activitate mai noua de anul 2018.

Estrada TV intra iar in grila Digi

Estrada TV a fost lansat in 2013 si a fost inclus in lista must carry a anului 2018, insa nu a mai fost inclus pentru 2019.
6TV a fost un alt post cu continut asemanator, care a fost inchis in luna mai 2020. Retragerea licentei acestui program a generat multe nemultumiri din partea telespectatorilor, conform mesajelor trimise catre media-max.ro.

Ultimele programe introduse in grila Digi au fost Look Sport+ HD si Look Sport 3 HD pe 10 decembrie 2020. Look Sport 2 nu a fost introdus pana in prezent in grila de programe.

Voi ce parere aveti despre Estrada TV?

Update 15.03.2021: Estrada TV va intra astazi si maine in grila Digi / RCS – RDS la nivel national;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII