eStrada TV va deveni News Romania
Televiziunea generalista eStrada TV va deveni News Romania, schimbandu-si atat denumirea cat si sigla. In prezent, pe TV exista ambele sigle, cea veche este situata in stanga – sus (a fost micsorata putin) iar noua sigla este disponibila in dreapta – sus insa probabil acestea sunt doar teste pana la momentul informarii CNA.

In luna ianuarie a acestui an, eStrada TV a fost reintrodus in grila de programe de cablu digital Digi (RCS & RDS). In 2019, a fost retrasa licenta audiovizuala a acestui post din cauza amenzilor neachitate de 135.000 de lei dar si din cauza publicitatii facute in mod eronat, conform CNA.

Postul a reinceput emisia dupa decizia Curtii de Apel de a anula hotararea CNA privind retragerea licentei. Nefiind o decizie definitiva, postul avea posibilitatea de a reincepe emisia pana la verdictul final.

Cel mai probabil vom vedea noutati privind acest program dupa ce Consiliul National al Audiovizualului va reincepe sedintele. Ultima sedinta CNA a avut loc pe 8 februarie 2021 iar sedintele vor fi reluate dupa confirmarea celor 4 locuri ramase libere in lista membrilor.

In prezent, au fost facute urmatoarele propuneri pentru locurile vacante in randul membrilor CNA: Dorina Rusu (propunere venita din partea presedintelui Klaus Iohannis), Mircea Toma (propunere venita din partea partidului USR-PLUS) si Valentin Jucan (propunere venita din partea Guvernului Citu). Locurile ramase libere au fost ale fostilor membri Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu (mandatele celor 3 au ajuns la final) si Radu Calin Cristea (decedat).

eStrada TV va deveni News Romania

eStrada TV este foarte cunoscut din cauza amenzilor primite de-a lungul anilor, majoritatea primite din cauza emisiunii lui Stelian Fulga, emisiune in care acesta promova diverse tratamente si suplimente care se presupuneau a vindeca boli grave (nefiind marcate corespunzator programele in care se promovau tratamentele), intitulandu-se un terapeut scolit de calugarii saolin.

Voi ce parere aveti despre eStrada TV? Doreati reinceperea emisiei sau nu urmariti acest program?

Update 10.04.2021: A fost modificata denumirea postului si a ramas doar noua sigla a postului News Romania; CNA a fost, probabil, deja notificat insa se va lua la cunostinta in urmatoarea sedinta;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  • Mai baga și nașu TV + România TV dacă vrei sa vezi adevărul despre situația de rahat în care se zbate România într-un covid care pe zi ce trece devine mai ridicol

   Comentariu moderat

   • Ti-am moderat comentariul, aici nu facem politica si nici nu suntem in masura sa dezbatem situatii sanitare. Site-ul este unul despre telecomunicatii, media si cinema iar discutiile nu trebuie sa devieze catre alte domenii.
    Multumesc.

  • Buna ziua e mi frumos postul de stiri news Rominia stiti cum va cand o sa lanseze postul de stiri news Rominia nu mi plăcea de loc postul e strada tv

 1. In ultimul timp, a transmis live maratonul cap vid al aurolacilor. În mod repetat a difuzat pe timpul zilei de duminica, un personaj controversat, care anunță de la un megafon, numai știri false, și indemna la nesupunere civică. Dacă o sa continuie în acest fel, o sa fiți închiși iar.

  • De acord cu tine, de cand au băgat posturile astea noi din must carry am mai băgat în lista mea de posturi favorite acest post tv și nașu tv lângă posturile de știri deoarece am observat că-mi oferă știri din alta perspectiva la toate mizeriile care se dau pe posturile de baza de știri, imi deschide cât de cât ochii că sunt musamalizat mass media la greu pe tema covid și pe asa zisele măsuri de revenire la o economie cât de cât stabilă