Job TV – introdus in grila digitala Digi
Televiziunea locala Job TV a fost introdusa astazi in grila de programe RCS & RDS (Digi) Bucuresti si Ilfov pe cablu digital. Postul nu a fost introdus inca in NIT astfel incat va fi disponibil in grila doar pentru abonatii care au grila scanata cu optiunea „Altii” selectata la operatori si pentru cei care nu folosesc receptoare de la Digi.

Daca aveti grila scanata cu optiunea Altii si nu receptionati inca Job TV in Bucuresti, puteti scana manual frecventa 426 MHz. In perioada urmatoare va fi introdus si in NIT pentru a deveni disponibil pentru toti abonatii. Postul este disponibil in format SD, desi licenta audiovizuala este si pentru HD.

Pe post nu sunt inca difuzate foarte multe emisiuni ci mai mult spoturi de promovare Job TV. Printre emisiunile difuzate mentionam PROFITabil, Luxury Jobs, Creatorii de destine, Job News sau Banii muncesc.

Job TV a primit licenta audiovizuala acum doi ani si este primul post despre recrutare si locuri de munca din Romania, dar si din Europa conform informatiilor difuzate pe post. Intitulata „Televiziunea care iti da de lucru”, se poate viziona si online pe site-ul oficial. Conform reprezentantilor postului, scopul acestei televiziuni este de a ajuta romanii sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.

Desi profilul Job TV este altul, pe pagina Facebook sunt distribuite multe subiecte din alte domenii de actualitate, inclusiv din domeniile politice si sanitare.

Job TV – introdus in grila digitala Digi

Licenta audiovizuala este detinuta de Job TV SRL iar zona de acoperire este locala.
Sediul televiziunii este in Ploiesti iar asociatul unic al companiei este Barcan Daniela Violeta, desi in sedinta CNA de acum doi ani a mentionat ca sunt trei asociati implicati in acest proiect.

Recent, Digi a introdus si alte posturi in grilele digitale locale/regionale iar in Bucuresti/Ilfov a fost introdus si MDI TV, o televiziune generalista cu difuzare regionala.

Daca ati urmarit Job TV, ce parere aveti despre acest post?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

   • Dacă as fi în locul celor de la Digi, posturile din must carry de toată jena și regionalele nu le-aș baga în NIT. Sa le vadă cei care dau scanare cu Alți ooeratori

     • Nu neapărat, nu sunt obligați sa le bage în NIT, sunt obligați ca la scanarea cu un TV acele posturi sa existe pe frecventele lor din digital. În felul acesta scăpa și de obligația CNA sa retransmita toate mizeriile și nu încarcă aiurea grila din NIT cu posturile alea. Ar fi cea mai buna ideea dpmdv. Le-am trimis și sesizare în digicare cu opinia mea.

     • Grila din NIT este cea oficiala a tuturor operatorilor. Canalele care nu sunt in nit nu se receptioneaza pe receptoare.