„O noua sansa” se va vedea pe Pro 2.
Pro 2 aduce o noua telenovela produsa de Televisa. Telenovela se numeste „O noua sansa (Te doy la Vida – 2020)”. O noua sansa va intra in grila in data de 13 octombrie in locul telenovelei „In sfarsit exista paradis”.

O noua sansa este cea mai noua telenovela produsa de Televisa. Filmarile au inceput in octombrie 2019 dupa care au fost oprite in martie 2020 din cauza pandemiei.

„O noua sansa” se va vedea pe Pro 2.
In distributia acestei telenovele fac parte actori celebri precum: Jose Ron (in rolul principal), Cesar Evora, Eva Cedeno (a jucat in primul sezon al telenovelei Legea Iubirii). Telenovela ne prezinta o familie cu un copil adoptat de varsta de 6 ani care are leucemie. Parintii adoptivi, mama Elena interpretata de Eva Cedeno si tatal Ernesto interpretat de Jorge Salinas fac tot posibilul sa isi salveze baietelul adoptiv, Nicolas, interpretat de Leonardo Herrera. Familia adoptiva a copilului il cauta pe tatal biologic pentru a afla daca este compatibil cu baiatul pentru un transplant.

Rolul tatalui biologic (Pedro) este interpretat de actorul Jose Ron. Pedro este un mecanic care nu stia de existenta baietelului Nicolas iar la inceput Pedro nu crede ca baietelul este al lui.

Daca doriti sa vedeti deznodamantul acestei povesti nu va ramane altceva de facut decat sa urmariti aceasta telenovela ce va incepe pe Pro 2 din 13 octombrie de la ora 19:00.

Postul Pro 2, cunoscut in trecut sub numele de Acasa tv, difuzeaza telenovele mexicane si seriale turcesti. Pro 2 se adreseaza in mare parte publicului feminin.

Moldovenii, pe Kanal D din 10 octombrie

Al doilea sezon al serialului Moldovenii va incepe la Kanal D in 10 octombrie. Moldovenii vor putea fi urmariti in fiecare sambata de la ora 22:00.  Iata care sunt eroii principali ai acestui serial de comedie: Primarul (Radu Tibulca), Mitica (Petronel Gongeanu), Aurica (Andreea Lodbal), Ionel (Bogdan Burtila), Maria (Aida Ioana Cojocariu), Cornel (Iulian Mehedint), parintele Vasile (Vasile Pantaru), dascalul Nelutu (Claudiu Dobrita).

Eroii acestui serial vor trece prin multe incercari si aventuri, vor infruntra si ei temutul virus. In acest sezon isi vor face aparitia in serial si alte personaje pe langa  cele cunoscute si indragite de telespectatori.
Kanal D este un post generalist care difuzeaza  emisiuni ca Puterea dragostei, Teo, Roata Norocului dar si seriale turcesti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.