EURO 2024 si 2028 se vor vedea la Pro TV
Competitiile europene UEFA EURO 2024 si EURO 2028 se vor vedea la Pro TV, conform anuntului facut de reprezentantii postului ieri, in aceeasi zi in care s-a disputat finala EURO 2020.

Gazda Campionatului European 2024 va fi Germania iar gazda editiei din 2028 va fi anuntata, probabil, anul urmator.

Aleksandras Cesnavicius, CEO-ul Pro TV si Guy – Laurent Epstein, directorul de marketing UEFA si-au exprimat bucuria de a continua colaborarea si pentru urmatoarele doua editii ale campionatelor UEFA EURO 2024 si UEFA EURO 2028.

Reprezentantii Pro TV au mentionat ca anumite meciuri precum Elvetia – Franta (optimi), Croatia – Spania (optimi), Italia – Spania (semifinale) sau Danemarca – Anglia (semifinale) au pozitionat Pro TV pe primul loc in topul audientelor.

Asadar, daca va intrebati cine transmite EURO 2024 si EURO 2028, raspunsul este Pro TV.

Cine a castigat finala EURO 2020?

Finala Campionatului European EURO 2020 a fost disputata aseara intre Anglia si Italia iar castigatoarea campionatului este Italia. Scorul a fost 1 – 1. Anglia a preluat conducerea in minutul 2 prin reusita lui Luke Shaw iar Italia a egalat in minutul 67 prin Leonardo Bonucci. Cele doua nationale au ajuns la loviturile de departajare iar Italia a invins cu 3-2.

Drepturi retransmisie UEFA Champions League, Europa League si Conference League 2021 – 2024

Meciurile UEFA Champions League vor fi transmise in continuare de Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport insa pentru Europa League si Conference League drepturile de retransmisie au fost castigate, in mod surprinzator, de compania din Turcia Saran Holding Group, companie care nu detine nicio licenta audiovizuala in Romania. Insa, acest lucru nu inseamna ca aceste doua competitii nu se vor putea viziona in Romania. Drepturile pot fi vandute mai departe catre orice televiziune din Romania.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom stii cine transmite Europa League si Conference League in Romania.
Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest subiect in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • Toate meciurile Romaniei DIN PRELIMINARII pentru urmatori 4 ani. Am publicat un material acum ceva timp in care am scris ce vor da cele 2 televiziuni.

    • Antena 1 si Prima transmit meciurile României din preliminarii in schimb ce protv transmite turneul final, adica ce e mai important cum a fost euro 2020 asa o sa fie euro 2024 si 2028 la protv.