Prima TV va difuza Selly Show, o emisiune realizata de vloggerul Andrei Selaru (cunoscut ca Selly) care a fost anuntata initial ca fiind o emisiune exclusiv online. Prima TV anunta ca va difuza de maine, 1 decembrie, premiera emisiunii Selly Show, de la ora 20:00.

Selly este o persoana cunoscuta a generatiei tinere iar in emisiunea sa vor fi abordate subiecte de actualitate iar realizatorul emisiunii a declarat ca va fi o emisiune cu un format unic in tara.

Urmatoarea editie a emisiunii va putea fi vizionata vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 20:00 iar din 12 decembrie se va putea vedea in fiecare sambata de la aceeasi ora.

In acelasi comunicat, Prima TV a anuntat ca va trece la formatul HD in luna decembrie insa fara sa ofere data in care se va intampla acest lucru. Reamintim ca pe media-max.ro a fost publicata informatia despre intentia Prima TV de a trece la emisia in HD inca din 9 septembrie 2020, in urma sedintei CNA in care a fost discutat acest lucru.

Prima TV va difuza Selly Show
Aceasta informatie vine la doua zile de la anuntul privind o alta emisiune noua, Darul Cartii, o emisiune dedicata atat iubitorilor de carti dar si altor persoane. Darul Cartii va incepe tot maine.

Prima TV a anuntat mai multe noutati in ultima perioada, semne ca actuala conducere (Clever Business Transilvania) a inceput deja sa faca modificari de la preluarea licentei audiovizuale Prima TV. Desi initial existau zvonuri ca se vor axa mai mult pe sport (dovada fiind meciurile difuzate in exclusivitate de Prima TV: Ucraina – Romania sau FCSB – Slovan Liberec), Prima TV a anuntat noi emisiuni prin care confirma pastrarea profilului generalist.

Canalul YouTube Selly Show are deja 123.000 de abonati iar canalul principal, Selly, are 2.88 milioane de abonati.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Selly Show care va fi difuzata de maine pe Prima TV?

Update 01.04.2021: Prima TV nu va mai difuza emisiunea Selly Show;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Sall shelly esti youtuber mau preferat vlogaarul meu preferat si cantaretul mau preferat bine nu chiar cantaretul amu preferat e pain dar mias dorii sa te vad si tu si teupa 5 gang