Eurosport Player se va inchide
Compania Warner Bros Discovery anunta ca din data de 13 ianuarie 2023 vor inchide  aplicatia Eurosport Player pe plan mondial, inclusiv in Romania. Aceasta decizie vine in urma mai multor multor modificari anuntate de companie.

Anul acesta, a fost inlocuita aplicatia HBO GO cu HBO Max. La cateva luni dupa lansarea aplicatiei HBO Max, Warner Bros Discovery a luat decizia de a renunta la o parte din continutul HBO Max pentru a pregati inglobarea in aceeasi aplicatie si a continutului Discovery Plus.

Din 13 ianuarie 2023, pe langa Eurosport Player se va inchide si site-ul Eurosportplayer.com. Abonatii site-ului si ai aplicatiei au fost indrumati sa foloseasca Discovery Plus in tarile in care acest serviciu este disponibil, in Romania nefiind cazul. I

ata mesajul trimis de catre reprezentantii Eurosport abonatilor care folosesc aplicatia Eurosport Player: „EurosportPlayer.com si Eurosport Player app se apropie de final, dar nu este finalul sporturilor tale preferate. Poti continua sa te bucuri de acelasi continut premium care iti place prin intermediul site-ului Eurosport.ro si a aplicatiei Eurosport app pe aceleasi dispozitive pe care foloseai Eurosport Player. Retragerea Eurosport Player inseamna ca poti sa faci din Eurosport.ro si aplicatia Eursport destinatia ta pentru sport in direct continutul la cerere dar si cele mai noi stiri.”

Eurosport Player se va inchide

O alta informatie venita tot de la Warner Bros Discovery face referire la noua aplicatie care va ingloba continutul aplicatiilor Hbo Max si Discovery Plus si va incepe sa fie disponibila la nivel global in vara anului 2023 in Statele Unite ale Americii urmand ca la finalul anului 2023 sa fie disponibila in America Latina. In Europa, inclusiv in Romania, noua aplicatie va fi disponibila pe parcursul anului 2024.

Conducerea companiei Warner Bros Discovery nu a decis inca numele noii aplicatii care va avea continut de la HBO Max si Discovery Plus. Se stie sigur ca noul nume al aplicatiei va contine si numele de Max. Deci se renunta la cuvantul HBO, acesta va ramane inclus doar in numele canalelor tematice de filme HBO 1, 2, 3. Warner Bros Discovery are in portofoliu canale tematice de sport, filme si desene animate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. foarte bine oricum cine dadea banii pe aplicatie cand le ai gratuit peste tot pe cablu pe digi onlne si altele eu unul nu am dat banii pe asa ceva consider ca sunt banii dati degeaba