Inainte de miezul noptii – AXN
Postul de televiziune AXN va difuza in luna martie in fiecare seara de vineri de la ora 21 filme romantice si comedii. In acest material vom detalia aceste filme.

Before Midnight / Inainte de miezul noptii (2013) – 3 martie, ora 21. Celine (Julie Delpy) si Jesse (Ethan Hawke) formeaza un cuplu fericit. Au si doua fetite gemene cu care isi petrec o scurta vacanta in Grecia. In aceasta vacanta, Jesse si-a adus cu el si primul copil din prima casatorie.

Celine si Jesse se cunosc de peste 20 de ani, prima lor intalnire s-a petrecut intr-un tren spre Viena. Dupa o scurta despartire, cei doi s-au reintalnit in Franta  atunci cand Jesse isi promova romanul. De la reintalnirea celor doi au trecut 9 ani. In timp ce Jesse se afla cu baiatul sau in aeroport in Grecia pentru a-l imbarca intr-un avion catre America unde baiatul locuia cu mama lui, Jesse se gandeste sa se mute cu Celine si fetele lor in SUA pentru a fi mai aproape de baiatul sau.

Intre timp, Celine primeste un telefon cu o oferta de munca in Paris acolo unde locuia cu fetele. Cine va ceda? Jesse si va ramane in Paris cu Celine si fetele sau Celine va accepta sa mearga in America si sa inceapa o noua viata acolo alaturi de familie?
Filmul Inainte de miezul noptii are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,9.

Peace, Love & Misunderstanding / Pace, iubire si neintelegeri (2011) – 10 martie, ora 21. Filmul spune povestea unei avocate din New York care decide sa isi petreaca cateva zile cu copiii sai la o ferma a mamei. Daca avocata spera sa aibe cateva zile relaxante cu familia, destinul ii pregateste altceva. Ea va avea parte de aventura, iubire si secrete de familie uitate.

Filmul Pace, iubire si neintelegeri are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Ricki and the Flash / Ricki si the Flash (2015) – 17 martie, ora 21. Ricki (Meryl Streep) este o chitarista si solista rock care si-a abandonat familia pentru a deveni un star. Dupa 20 de ani de cariera, ea decide sa renunte la concerte si sa se intoarca in sanul familiei mai ales ca baiatul sau trece printr-o situate dificila, este in pragul divortului.

Insa, intoarcerea lui Ricki in cadrul familiei este privita cu neincredere de catre acestia. Va reusi Ricki sa recastige increderea familiei si sa recupereze timpul pierdut?
Filmul are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Bee Season / Cutia cu secrete (2005) – 24 martie, ora 21. Saul (Richard Gere) este un tata obsedat. El isi antreneaza fiica, Eliza (Flora Cross) pentru concursul national de slabit. In prima faza, Eliza reuseste sa ii indeplineasca visul tatalui sau si are succes, insa acest succes va veni cu schimbari majore atat pentru familie cat si pentru corpul Elizei.
Cutia cu secrete are durata de o ora si 44 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.