Flacarile pasiunii – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat pe 17 august 2022 un nou serial mexican numit Flacarile pasiunii (High Heat / Donde Hubo Fuego).

Aceasta este o serie de drama creata de José Ignacio Valenzuela, cunoscut pentru o alta productie Netflix, Cine a ucis-o pe Sara? dar si pentru diverse telenovele.

Rezumat serial Flacarile pasiunii
Poncho Quiroga (Iván Amozurrutia) vrea sa investigheze moartea fratelui sau, pentru a gasi vinovatul si a-l aduce in fata justitiei. Cautarile sale ajung la o statie de pompieri dintr-un cartier din Mexico City. El se infiltreaza sub acoperire in statie si incepe sa investigheze pe masura ce lucreaza ca pompier, riscandu-si viata in timpul operatiunilor din viata de zi cu zi a unui pompier.

Olivia, o colega de-a sa si singura femeie pompier din cadrul statiei, afla despre intentiile lui Poncho si i se alatura pentru a afla adevarul. In acelasi timp, sentinta lui Ricardo Urzúa (Eduardo Capetillo), acuzat de uciderea mai multor femei, ajunge la final.

Rolul principal este interpretat de Iván Amozurrutia (cunoscut pentru rolul lui Gerardo din alt serial Netflix, Dorinta intunecata). Putem vedea si alti actori precum Itatí Cantoral (Sarmana Maria – 1995, Prinde-l daca poti – 2020), Eduardo Capetillo (Marimar – 1994), Esmeralda Pimentel (Frumoasa si bestiile – 2018, Sara – 2015), Mauricio Hénao (Dragoste de garda – 2019) si altii.

Flacarile pasiunii – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al seriei Flacarile pasiunii are 39 de episoade, fiind similar cu telenovelele din acest punct de vedere. Pe IMDb a obtinut nota 5.7 din 86 de recenzii si se afla pe locul 4.304 in topul IMDb al celor mai populare seriale. In Romania, astazi a ocupat pozitia 2 in topul celor mai vizionate seriale.

Netflix nu a confirmat inca sezonul 2 al seriei Flacarile pasiunii, in primele zile interesul a fost destul de mare (cel putin in Romania) iar serialele spaniole/mexicane au fost, majoritatea, reinnoite de Netflix. Totusi, ramane de vazut daca vom vedea episoade noi. In situatia in care se va intampla acest lucru, ne putem astepta la sezonul 2 cu un numar mare de episoade, la fel ca primul.

Voi ce parere aveti despre Flacarile pasiunii? Doriti sa vedeti continuarea seriei?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII