Fabrica de bani – noutatile sezonului 5
In acest articol vom detalia surprizele pe care producatorii serialului spaniol La Casa de Papel (Fabrica de bani / The Money Heist) le-au pregatit in sezonul 5 pentru fanii serialului.

Data lansare Fabrica de bani / La casa de papel
Sezonul 5 va fi disponibil pe platforma Netflix in 2 parti: 3 septembrie – prima parte si 3 decembrie – a 2-a parte.

Sezonul 5, pe scurt: Acest sezon se anunta a fi unul interesant daca ne luam dupa trailer-ul lansat de Netflix. Profesorul ii anunta ca rezervorul cu apa a fost gasit in timp ce colonelul Tamayo se pregateste sa intre in banca. Grupul infractor se afla in banca nationala de peste 100 de ore. Membrii bandei au reusit sa o salveze pe Lisbon dar in acea confruntrare au pierdut un membru.

Profesorul este captura de Sierra si nu are un plan de evadare (este pentru prima data cand profesorul nu are un plan). In sezonul 5 vom vedea cum se va sfarsi cel mai mare jaf dintr-o banca care, pe alocuri, s-a transformat intr-un razboi intre politie, armata si banda de infractori. In noul sezon al serialului vor aparea personaje noi: Rene (interpretat de actorul Miguel Angel Silvestre care a jucat in serialul Orizontul Rosu facut tot de producatorii serialului La Casa de Papel; actorul a avut un rol important si in serialul de succes Netflix Sense8). Rene este iubitul lui Tokyo pe care Tokyo il credea mort.

In primul sezon o vedem pe Tokyo cum fuge de politie si crede ca nu il mai va vedea niciodata pe Rene, dupa ce acesta este impuscat. Rafael, fiul lui Berlin, apare si el in sezonul 5 acum la varsta de 31 de ani. Rafael este interpretat de actorul Patrick Criado. Acesta a studiat si este specialist IT insa stie sigur ca nu doreste sa ajunga ca tatal sau.

Fabrica de bani – noutatile sezonului 5

Sagasta este al 3-lea personaj nou important ce va aparea in sezonul 5. Sagasta (interpretat de actorul Jose Manuel Seda) este comandantul armatei, un lider pe care oamenii sai il vor urma pana in panzele albe. Sagasta este omul care atunci cand imbraca uniforma se transforma intr-un om inteligent, rece, nemilos, neinfricat, care face orice sa isi indeplineasca misiunea.

La casa de Papel este produsde Alex Pina. Serialul are 5 sezoane si 41 de episoade, fiind unul dintre cele mai vizionate si apreciate seriale difuzate de Netflix. Serialul Fabrica de Bani a fost lansat in 2017 si a fost filmat in Florenta, Italia. Un episod are o ora si 10 minute. Pe IMDb a luat nota 8.3 din aproximativ 348.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.