Oferta Vodafone – Aspirator robot Xiaomi cadou
In prezent, Vodafone Romania are in desfasurare o campanie prin care ofera abonatilor un aspirator robot Xiaomi inclus in abonament. In acest articol vom mentiona in ce conditii putem beneficia de aceasta oferta.

Dispozitivul inclus in abonament este un aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum Essential (MJSTG1) al carui pret estimativ pe magazinele de specialitate este 670 de lei. Conectivitatea este fara fir (802.11 b/g/n 2.4GHz), aspiratorul are puterea nominala de 25W iar capacitatea bateriei 2500 mAh (se incarca in 4-5 ore iar durata de functionare continua este de o ora).

Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Essential are functia de navigare prin giroscop, poate fi controlat prin aplicatie si este compatibil Alexa sau Google Assistant. Are o capacitate de colectare de 420ml iar eficienta energetica este A+++. Aspirarea poate fi atat uscata cat si cu spalare.

Pentru a primi acest echipament de la Vodafone va trebui sa optam pentru abonamentul TV Complet + Net 500 disponibil exclusiv online. Pretul pachetului este 15 euro pe luna si vom avea urmatoarele beneficii:

 • TV Complet + Sport: 197 de canale TV si canalele din extraoptiunea Sport (in numar de 14), 86 de canale disponibile online, card CI inclus
 • Net 500: viteza download de maxim 500 Mbps si upload de maxim 25 Mbps, super wi-fi box inclus

Oferta Vodafone – Aspirator robot Xiaomi cadou

Oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2022 insa este important de stiut ca aspiratorul este oferit cu reducere 100% cat timp contractul de servicii fixe ramane activ pentru perioada de 24 de luni. Daca vom face rezilierea contractului, atunci va trebui sa fie platita valoarea integrala a aspiratorului.

Oferta este valabila exclusiv online si doar clientilor noi. Aspiratorul robot Xiaomi este livrat dupa instalarea serviciilor fixe si fiecare abonat poate opta doar pentru un astfel de pachet.

Voi ce parere aveti despre aceasta oferta? Ati fi dispusi sa va abonati la Vodafone in conditiile prezentate mai sus?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

 1. Se pare ca trebuie sa privim inapoi pentru a vedea viitorul campaniilor de abonare la telefoanie pe plaiuri mioritice. Adica sa ne reintoarcem in anii ’90 cand la contractarea unui abonament noi pentru 24 luni primeai cadou: mixer, robot bucatarie, prajitor paine, blendere, sandwich maker, etc.

  Dat fiind faptul ca pe partea de resurse nationale incluse in abonament nu prea mai au cum pluseze – deoarece avem abonamente de tip nelimitat national – incep sa dezgroapre mortii.

  Cat priveste aspiratoarele robot….. acestea sunt o mizerie din urmatoarele considerente:
  – autonomie mica;
  – capacitate colectare mica;
  – randament scazut (pe mochete si covoare randamentul lor este ZERO);
  – dupa cca 2 – 3 ani de zile trebuie inlocuiti acumulatorii;
  – dupa cca 2 trebuie inlocuite acele perii rotative;
  – modele ceva mai destepte utilizeaza seonzori LIDAR, care pot fi manipulati de la distanta si transformati in dispzitive de spionat (exista clipuri de youtube cu acest subiect);

  Kip ap za gud uork Vodafone!

  P.S. – Poate reintroduceti si taxa de activare abonament. Parca era 20 USD prin anii ’90!

 2. Cat sa te ducă capul sa iei un aspirator care să-l ții la încărcat 2,3 ore și sa meargă 50 de minute? În 30 de minute ai aspirator toată casa cu un aspirator normal. Dacă mai este si un aspirator idiot sa se blocheze pe sub vreo mobila sau sa nu mai iasă dintr-un colț mai strâmt atunci ai consumat curent 2,3 ore ca să aspiri *****

  Comentariu moderat

 3. Este clar că Vodafone începe să promoveze în sfârşit campanii exclusiv online ca DIGI. Sper să apară şi alte campanii exclusiv online oferite de Vodafone.