Familia Crood: Copacul familiei – in martie la Minimax
Postul de televiziune Minimax difuzeaza de ieri, 11 martie, o noua serie animata, The Crood: Family Tree /Familia Crood: Copacul Familiei (2021).

Seria animata va fi difuzata de luni pana duminica, de la ora 21:25. Seria continua povestea celor doua filme artistice si a serialului ce s-au facut cu familia Crood. Povestea se reia din momentul in care familiile Crood si Betterman se intalnesc.

Cele doua familii isi construiesc case in copaci si o ferma insa aceasta ferma nu le aduce niciun folos. Familia Crood: Copacuk Familiei le va arata celor mici ca doua familii diametral opuse se pot intelege, pot forma o comunitate, se pot apara de invazia maimutelor, pot organiza jocui amuzante sau pot infiinta o scoala daca lucreaza impreuna.

Primul film despre familia Crood a aparut in 3D in 2013. A avut un succes neasteptat incat producatorii filmului au mai realizat un al doilea film numit Familia Crood 2: Vremuri noi,  lansat in 2020.

Primul serial, Inceputuri: familia Crood, a fost facut in 2015 a fost alcatuit din 4 sezoane, cu un total de 52 de episoade.
Familia Crood: Copacul Familiei are 5 sezoane formate din 32 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8. Producatorii serialului au inceput deja sezonul 6.

Familia Crood: Copacul familiei – in martie la Minimax

In luna martie, Minimax va difuza seriale de desene animate care au ca personaje principale fetite curajoase si neinfricate. Aceste seriale sunt dedicate fetitelor si vor fi difuzate in fiecare dimineata, de la ora 7:25, intr-un maraton numit You Go, Girl. Iata care sunt serialele de desene animate ce vor fi difuzate in maratonul You Go, Girl:

  • Eu si Mia – seria spune povestea unei fetite timide si a prietenei sale care ajung intr-o lume magica, unde vor lupta pentru drepturile unicornilor.
  • Surorile – serialul spune povestea a doua surori, Marine si Wendy, care au varste si temperamente diferite. Cele doua surori invata cum sa se tolereze una pe cealalta.
  • Poly Pocket – serialul spune povestea unei fetite de 11 ani care este o inventatoare si care are doua dorinte: sa aiba parte de multa aventura si sa poata sa ii ajute pe cei din jurul ei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.