Familia Mireasa: Povestea continua incepe la Antena Stars
Postul de televiziune Antena Stars a lansat o noua emisiune. Emisiunea despre care vom oferi detalii se numeste Familia Mireasa: Povestea continua. Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare sambata si duminica, de la ora 19. Familia Mireasa: Povestea continua spune povestile cuplurilor care s-au casatorit dupa ce au participat in cadrul emisiunii Mireasa.

Pe langa povestile cuplurilor castigatoare si casatorite, telespectatorii vor urmari si intamplarile de zi cu zi ale cuplurilor, care nu s-au casatorit dar care au castigat in emisiunea Mireasa afectiunea si simpatia publicului telespectator. Emisiunile matrimoniale au un succes foarte mare in Romania.

Prima emisiune matrimoniala s-a lansat in 2007 odata cu lansarea Kanal D Romania care a venit pe piata media din Romania cu emisiunea matrimoniala Nora pentru mama, prezentata de Gabriela Cristea. Nora pentru mama a fost difuzata intre anii 2007-2011, avand 6 sezoane. Dupa anii 2011 majoritatea televiziunilor au lansat emisiuni matrimoniale, cum ar fi: Te vreau langa mine (care a fost difuzata pe Kanal D Romania intre 2010 -2018), Casa iubirii (difuzata de Kanal D Romania din 2022 pana in prezent) si altele.

In anul 2017, Antena 1 a inceput sa produca si sa difuzeze pentru prima data emisiunea din franciza Mireasa, emisiunea s-a numit Mireasa pentru fiul meu. Aceasta emisiune a rezistat aproape 3 ani. In 2020 s-a realizat al doilea spin off pe nume Mireasa care se difuzeaza si acum pe Antena 1.

Familia Mireasa: Povestea continua incepe la Antena Stars

Prima emisiune din franciza Mireasa care a fost difuzata de Antena Stars s-a numit Mireasa: Urzeala Soacrelor (2021), fiind urmata de Mireasa: Capriciile iubirii (2021 si in prezent), Mireasa: Confesiuni (2022 si in prezent disponibila pe Antena Play), Mireasa: Mastile iubirii (emisiune difuzata de Antena 1 in primavara anului 2023).

Familia Mireasa: Povestea continua este al saptelea spin off din franciza Mireasa. Asa cum era si normal, emisiunea va putea fi urmarita si pe Antena Play.

Antena Stars are licenta tematica – generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth (cu exceptia operatorului FreeSat care a scos toate canalele Intact din grila).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.