Fanatik Superliga intra in grila Prima Sport 1
Postul de televiziune Prima Sport isi va imbogati grila cu una dintre cele mai urmarite si apreciate emisiuni de analiza sportiva, este vorba de Fanatik Show care acum se numeste Fanatik Superliga. Emisiunea va fi moderata de Horia Ivanovici.

Fanatik Superliga revine la TV cu o noua denumire dupa o pauza de 10 ani. Emisiunea moderata de Horia Ivanovici va fi una saptamanala si va intra pe postul Prima Sport 1 in fiecare sambata, de la ora 19. Prima editie a emisiunii se va vedea pe Prima Sport 1 maine, 9 martie.

Subiectul principal al primei editii va fi derbyul Rapid-FCSB care se va desfasura pe Arena Nationala sambata, 9 martie, de la ora 20. Pe langa acest derby, Horia Ivanovici si invitatii sai, cei mai apreciati specialisti si oameni din fotbal, vor discuta despre cele mai importante evenimente din Superliga. Moderatorul Horia Ivanovici are o experienta in televiziune de peste 25 de ani.

Obiectivul emisiunii Fanatik Superliga este acela de a ajunge rapid la sufletul tuturor iubitorilor de fotbal. Reprezentantii Clever Media au declarat urmatoarele: „Ii uram bun venit lui Horia Ivanovici in familia Prima Sport si Clever Group. Suntem convinsi ca impreuna vom face o echipa fantastica pentru fanaticii suporteri ai fotbalului romanesc. Canalele Prima sport sunt gata sa ofere emisiuni noi si dinamice cat mai aproape de spiritul suporterului pasionat de fotbal, a declarat George Petrule, director de programe Prima Sport.”

Fanatik Superliga intra in grila Prima Sport 1

Realizatorul emisiunii Fanatik Superliga a declarat urmatoarele: „De-abia astept! Marele castig va fi al privitorilor, al microbistilor care vor avea o noua emisiune de weekend la TV in care va dezbate fenomenul pe care noi romanii il iubim atat de mult fotbalul cu emotie dar si fara menajamente. Dar gata cu vorbaria, sa facem show!”

Emisiunea Fanatik Superliga se va putea urmari concomitent si online pe primaplay.ro.
Intre anii 2003-2005, emisiunea Fanatik Show s-a vazut pe canalele Prima TV si Telesport, 2005-2009 OTV, Telesport, 2009-2013 Digi Sport, 2014-2015 Look TV.

Posturile Prima Sport apartin societatii Clever Media si sunt prezente in grilele celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange Romania Communications, Orange Romania sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU