Focus la prima ora – noul program de stiri Prima TV
Prima TV a anuntat pe pagina oficiala Facebook un nou program de stiri matinal numit Focus la prima ora.

Focus la prima ora va fi prezentat de Irina Gologan si Daniel Osmanovici si se va putea vedea pe Prima TV HD. Reprezentantii Prima TV nu au mentionat inca de cand va fi difuzat acest matinal insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare.

Irina Gologan a fost corespondent Pro TV timp de 12 ani in perioada 2006 – 2018. In 2015-2016 a prezentat horoscopul pe Acasa TV (actualul Pro 2), alaturi de Neti Sandu. Anul trecut a ocupat pozitia Marketing Manager in cadrul lantului hotelier Phoenicia, detinut de Mohammad Murad (unul dintre leii sezonului 2 al emisiunii Imperiul Leilor care va fi difuzat de Pro TV). Este angajata Prima TV de luna aceasta.

Focus la prima ora – noul program de stiri Prima TV

Daniel Osmanovici lucreaza pentru Prima TV din decembrie 2020, a fost prezentator pentru posturile The Money Channel, Realitatea TV si Antena 1. In perioada 2018 – 2019 a ocupat pozitia de purtator de cuvant CNAS in timpul guvernului Dancila. In urma unei declaratii potrivit careia „oamenii mor si cu un sistem si fara un sistem”, premierul Viorica Dancila a solicitat demiterea purtatorului de cuvant, actiune urmata de demisia lui Daniel Osmanovici.

Prima TV difuzeaza si jurnalele Focus, prezentate de Andreea Berecleanu, Marius Saizu, Livia Graur si Ioana Maria Moldovan, in fiecare zi de la ora 18:00, de luni pana vineri de la ora 15:00 si de luni pana joi de la ora 23:00.

Andreea Berecleanu a revenit la TV ca prezentatoare a principalului jurnal al zilei, Focus 18.

In cursul zilei de azi, in sedinta CNA a fost discutata lista must carry a anului 2021 iar Prima TV este unul dintre cele doua posturi care nu se mai afla pe aceasta lista. Astfel, operatorii de televiziune prin cablu vor trebui sa plateasca pentru retransmisia postului Prima TV.

Update 20.01.2021: Focus la prima ora va fi difuzat din 1 februarie, de luni pana vineri, intre orele 07:00 – 10:00;

Update 18.06.2021: Emisiunea Focus la prima ora va fi difuzata si duminica intre orele 09:00-11:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII