Femeia alege si Doctor de bine – emisiuni noi Pro
In acest material vom vorbi despre cateva emisiuni ce vor intra in grilele posturilor Pro TV, Pro 2 si Antena 1. Prima emisiune despre care vom vorbi in acest material se numeste Femeia alege. Aceasta este o emisiune ce va intra la toamna in grila postului Pro 2.

Femeia alege va fi o emisiune prezentata de Majda Aboulumosha, fosta concurenta Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D. Emisiunea spune povestile unor femei care cauta barbatul perfect, conform reprezentantilor Pro, iar Majda, prezentatoarea emisiunii, a declarat ca emisiunea este despre realitate, iubire si emotie.
Reprezentantii Pro nu au dat o data exacta cand va intra aceasta emisiune in grila postului Pro 2 insa vom actualiza acest articol cand va fi cazul.

Numele complet al prezentatoarei noii emisiuni de pe Pro 2 este Majda Sandra Aboulumosha, nascuta in 1987, este din Ploiesti, a absolvit Colegiul Economic Virgil Madgearu si Universitatea Hyperion. La 12 ani a aparut pentru prima data la tv unde a prezentat moda. A aparut intr-un concurs de pe postul Acasa care s-a numit In al 9-lea cer. Majda a jucat in telenovela Regina (difuzata de Acasa tv), a participat in emisiuni precum: Survivor (sezonul 2 – Kanal D), Ferma vedetelor (Pro TV) si a mai prezentat diferite emisiuni la Antena Stars.

Femeia alege si Doctor de bine – emisiuni noi Pro

Doctor de bine. Este o noua emisiune ce va intra in grila postului Pro TV in locul emisiunii Ce se intampla, doctore? prezentata de Oana Cuzino. Emisiunea Doctor de bine va fi prezentata de Mihaela Bilic. Ea a mai prezentat la Pro tv si emisiunea Arena Bucatarilor timp de 5 ani iar in februarie 2021 Mihaela a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Pro tv.
Emisiunea Ce se intampla, doctore? a rezistat pe post timp de 20 de ani.

Stand-up Revolution va intra toamna aceasta in grila postului Antena 1. Nu se cunoaste data cand va intra pe post. Deoarece numerele de stand-up au avut succes in cadrul emisiuni iUmor, reprezentantii Antena 1 s-au gandit sa faca o emisiune cu numere de stand-up.

Stand-up Revolution va fi prezentata de actrita Ilona Brezoianu si Serban Copot (cel care prezinta si iUmor alaturi de Dan Badea). Juriul emisiunii Stand-up Revolution este format din: Dan Badea, Teo, Costel si Vio, nume cunoscute in lumea stand-up-ului romanesc. Ei trebuie sa gaseasca o noua persoana de stand-up din numerosi oameni obisnuiti ce s-au inscris la emisiune. Cei 2 prezentatori ai emisiunii Stand-up Revolution vor avea rolul de a-i incuraja pe concurenti inainte de a intra pe scena in fata juriului.

Update 07.09.2021: Noua emisiune Femeia alege va fi difuzata din 20 septembrie 2021, de luni pana duminica, de trei ori pe zi, de la 13:00, 19:00 si 22:30;

Update 02.11.2021: Desi emisiunea Femeia alege trebuia sa fie difuzata pana la inceputul anului 2022, va mai fi difuzata pana la finalul acestei saptamani, urmand sa fie eliminata din grila de saptamana urmatoare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Desi emisiunea Femeia alege trebuia sa fie difuzata pana la inceputul anului 2022, va mai fi difuzata pana la finalul acestei saptamani, urmand sa fie eliminata din grila de saptamana urmatoare.