Any.DO – Aplicație pentru liste de activități.

Any.DO este o aplicație ce are grijă să-ți amintească ce ai de făcut atunci când dorești sau nu. Aplicația îți oferă o interfață foarte prietenoasă iar activitățile din listă se pot adăuga foarte ușor (vocal, de la tastatură sau aplicația poate anticipa ceea ce dorești sa scrii).

În cazul în care aplicația îți amintește că ai ceva de făcut și nu poți îndeplini sarcina la momentul respectiv, poți seta aplicația să-ți amintească peste câteva minute, ore, zile sau oricând.
Fiecare dintre noi mai uităm din când în când ceea ce ne propunem să facem. Toate astea se întâmplă din cauza zilelor pline pe care le avem. Aplicația te ajută să nu mai uiți ceea ce îți propui să faci. În plus, dacă ai finalizat sarcinile adăugate în aplicație acestea vor fi afișate ca îndeplinite iar dacă dorești să fie șterse trebuie doar să scuturi telefonul.

Pentru o experiență și mai plăcută aplicația se poate conecta la calendarul telefonului sau la calendarul personalizat. În plus, aceasta dispune de o gamă de teme disponibile doar pe varianta premium. Această variantă costă 5 lei pe lună sau 100,85 lei anual. Plata se face doar prin intermediul Google Play.

Aplicația mai are opțiunea de a sincroniza task-urile pe care le aveți de făcut cu rețelele de socializare pentru a putea fi notificat și acolo atunci când aveți ceva de făcut.

Aplicația este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Totodată aplicația este disponibilă și pe site-ul Any.do unde vă puteți conecta la cont și de unde vă puteți gestiona lista de activități.

Aplicația pentru Android o puteți descărca de aici iar pentru iOS de aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.