Stand-Up Revolution – emisiune noua Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 pregateste o noua emisiune in stilul iUmor numita Stand-Up Revolution, prima emisiune strict despre stand-up comedy. Noua emisiune va avea, la fel ca iUmor, 4 jurati, principala diferenta este aceea ca noua emisiune va fi dedicata in special celor care doresc sa intre in lumea stand-up-ului.

Cei 4 jurati care vor sta la masa juriului vor fi: Dan Badea, Costel, Teo si Vio, acestia fiind printre cei mai cunoscuti stand-up-eri din tara noastra. Dan Badea mai este si co-prezentator al emisiunii iUmor, alaturi de Dan Copot (Hiena de la formatia Animal X). Teo, Vio si Costel au inceput sa faca stand up in anul 2004 iar Dan Badea a inceput sa faca stand-up comedy la indrumarea prietenilor. Primul lui spectacol a fost sustinut intr-o cafenea unde majoritatea publicului era format din prieteni.

Pentru aceasta emisiune, cei 4 jurati cauta participanti cu sau fara experienta dar care isi doresc sa devina stand-up-eri. Daca Vio, Teo, Costel si Dan Badea vor descoperi reale talente in acest domeniu, atunci concurentii noii emisiuni vor putea urca pe scena cu cele 4 vedete in spectacolele lor.

Stand-Up Revolution – emisiune noua Antena 1

Noua emisiune va fi prezentata de Serban Copot si Ilona Brezianu.
Nu avem informatii privind data premierei emisiunii, in ce zile va fi difuzata si ora difuzarii insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Vio, Teo, Costel si Dan Badea fac stand-up inca de la inceputul acestui fenomen in Romania, in 2004, devenind un reper pentru actorii de comedie din Romania. Acestia au ajuns de la un mic public format din cunostinte la sali pline, precum Sala Palatului.

Reamintim ca Antena 1 pregateste lansarea unei alte emisiuni cu potential si anume Pretul corect, format care a mai fost disponibil in Romania.

Voi ce parere aveti despre lansarea primei emisiuni despre stand-up in Romania? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 07.02.2021: Premiera emisiunii Stand-UP Revolution va avea loc pe Antena 1 pe 16 februarie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII