Fideli / Secretele verii – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale noi disponibile pe Netflix, unul a fost adaugat ieri iar al doilea va fi disponibil de maine.

Fideli (Fidelity / Fedeltà) este un serial italian de drama disponibil pe Netflix de ieri, 14 februarie. Seria prezinta un cuplu casatorit care la prima vedere pare fericit insa casatoria incepe sa se destrame atunci cand sotia isi suspecteaza sotul de infidelitate, amandoi devenind tentati de ispite.

Relatia lui Carlo si Margherita devine un simbol al fidelitatii, nu numai ca un cuplu dar si prin alegerile facute in viata de zi cu zi.

Serialul este realizat dupa romanul omonim al lui Marco Missiroli, este produs de BiBi Film si regizat de Andrea Molaioli si Stefano Cipani.

Rolurile principale sunt interpretate de Michele Riondino (Dormant Beauty – 2012, Leopardi – 2014) si Lucrezia Guidone (The Girl in the Fog – 2017, Summertime – 2020).

Serialul Fideli are un sezon format din 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.1 din 46 de recenzii. Momentan, nu exista informatii daca va avea si sezonul 2.

Fideli / Secretele verii – Netflix

Secretele verii (Secrets of Summer / Cielo Grande) este un serial argentinian pentru intreaga familie. Un resort argentinian izolat incearca sa isi reinvie competita de wakeboarding, atragand-o pe tanara mexicana Steffi, iar aceasta este determinata sa dezvaluie un secret de familie.

In acest serial vom vedea actorii Pilar Pascual, Giulia Guerrini, Guido Messina, Luan Brum, Byron Barbieri, Víctor Varona, Abril di Yorio sau Thais Rippel.
Serialul Secretele verii va fi disponibil pe Netflix de maine, 16 februarie.

Nu ma ucide (Non mi uccidere – 2021) este un film italian horror in care o tanara de 19 ani pe nume Mirta moare din cauza unei supradoze de droguri, impreuna cu iubitul sau Robin. Ea este resuscitata insa, constata ca pentru a putea trai, trebuie sa ucida si sa manance oameni.

In film vom vedea actorii Alice Pagani (Ricordi? – 2018), Rocco Fasano (SKAM Italia – 2018) sau Silvia Calderoni (The Legend of Kaspar Hauser – 2012).

Filmul este regizat de Andrea de Sica iar pe IMDb are nota 4.4 din 165 de recenzii. Netflix va adauga aceasta productie luni, 21 februarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.