Fiii lui Sam: O descindere in intuneric – Netflix
Netflix va lansa la inceputul lunii mai o noua miniserie documentara intitulata „Fiii lui Sam: O descindere in intuneric”. Miniseria documentara studiaza lucrarea jurnalistului Maury Terry care a investigat in detaliu cazul „Fiul lui Sam”. Miniseria documentara pune cap la cap informatii despre cazul lui David Berkowitz numit „Fiul lui Sam” care a fost gasit vinovat si condamnat pentru comiterea a sase crime in perioada 1975 – 1977.

„Fiii lui Sam: O descindere in intuneric” va avea 4 episoade si va fi lansat pe platforma Netflix pe data de 5 mai 2021. Joshua Zeman investigheaza teoria jurnalistului Maury Terry care era convins ca ucigasul in serie David Berkowitz nu a lucrat de unul singur si ca a fost ajutat de o grupare oculta din care facea parte. David Berkowitz a fost denumit „Fiul lui Sam” deoarece acesta a declarat ca a primit instructiuni de la cainele vecinului sau care era reincarnarea unui barbat pe nume Sam. Ulterior, inculpatul a declarat ca povestea a fost inventata pentru a distrage atentia.

Miniseria a fost inspirata din cartea jurnalistului Maury Terry intitulata „The Ultimate Evil: An Investigation of America’s Most Dangerous Satanic Cult”. In cartea sa, autorul sustine ca David Berkowitz facea parte dintr-o grupare oculta, iar acesta a actionat intocmai ordinelor primite. De curand, Netflix a publicat trailerul miniserie, trailer pe care il puteti viziona putin mai jos:

Miniseriea documentara va fi lansata miercuri, 5 mai 2021 si se incadreaza la genurile: documentar, serial politist inspirat dupa cazuri reale. Joshua Zeman isi propune sa desluseasca misterul legat de crimele din New York din perioada 1975- 1977. A fost sau nu ajutat David Berkowitz? Vom afla raspunsul la aceasta intrebare pe parcursul celor patru episoade.

Daca vreti sa nu ratati lansarea documentarului de tip mini serie, nu uitati ca Netflix va poate notifica. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click in campul „Reaminteste-mi” din pagina de prezentare a documentarului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.