Oferta Akta Fest Octombrie 2019 cu boxa portabila

Oferta Akta Fest Octombrie 2019 cu boxa portabila – Akta a lansat recent o noua oferta disponibila incepand cu luna octombrie, astfel incat clientii vor putea beneficia de o reducere la abonament si o boxa portabila.

Noua oferta Akta presupune o reducere de pana la 50% la abonament pe toata perioada contractuala, oferta este disponibila doar pentru clientii noi care se aboneaza in reteaua Akta. Serviciile reduse sunt televiziune prin cablu analogica, televiziune prin cablu digitala, internet fix si abonament mobil.

Pe langa oferta disponibila clientilor noi cu reducere 50% la pretul serviciilor, Akta ofera o boxa portabila Bluetooth Serioux Joy 2019 la pretul de 1 RON clientilor noi sau clientilor existenti care achizitioneaza servicii noi si achita pana la data de 23 noiembrie 2019 valoarea tuturor serviciilor Akta pana la finalul anului (lunile octombrie, noiembrie si decembrie). Oferta este disponibila pana la data de 31 decembrie 2019.

Oferta Akta Fest Octombrie 2019 cu boxa portabila. Boxa Bluetooth Serioux Joy valoreaza aproximativ 80 RON, este o boxa interesanta cu aspect retro, include telecomanda iar capacitatea acumulatorului este 2000 mAh, suficient pentru o utilizare de aproximativ 10 ore. Pe eMag nota produsului este 4.61 dintr-un maxim de 5 din peste 100 de recenzii, boxa fiind apreciata in raport calitate-pret. Acestea sunt cateva specificatii ale boxei bluetooth oferite de Akta:

Functii Radio FM
Material Plastic Metal
Tip alimentare Acumulator
Tip acumulator Li-Ion
Putere 5 W
Distanta maxima de operare 10 m
Interfata 1 x USB
Sensibilitate 80 dB
Capacitate acumulator 2000 mAh
Latime 95 mm
Adancime 93 mm
Inaltime 68 mm
Greutate 380 g

 

Reamintim ca Digi a cumparat o parte din infrastructura si din clienti de la ATTP Telecommunications, active care au fost anterior dobandite de la Akta, numarul clientilor preluati fiind destul de mare in mai multe zone din tara. De asemenea, programul Cinemaraton (detinut de Akta) a intrat in grila de programe Digi. Fondul de investitii Pinebridge este actionarul majoritar al companiei Akta.

Conform nemultumirilor semnalate de catre mai multi abonati Akta, una dintre cele mai mari probleme reprezinta eliminarea posturilor Disney Channel si Disney Junior din grila de programe, aceste posturi fiind eliminate la inceputul lunii martie 2019.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Akta Fest Octombrie 2019 si despre boxa portabila Serioux Joy? Ati fi dispusi sa va abonati in reteaua Akta pentru aceste oferte?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII