Filmbox Arthouse in grila Vodafone
Conform informatiilor primite din partea unor abonati Vodafone, Filmbox Arthouse este disponibil de luna trecuta in grila Vodafone. Desi in lista de programe apare pe pozitia 144, postul nu poate fi accesat, cerand introducerea cartelei CI (inclusiv la abonatii care au pachet maxim si dispozitivul CI introdus, celelalte posturi codate functionand).

Vodafone este primul operator din Romania care introduce Filmbox Arthouse. Tot la Vodafone sunt disponibile cele mai multe posturi Filmbox, si anume: Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Family, Filmbox Stars si Filmbox Premium.

Filmbox Arthouse difuzeaza filme clasice, artistice si independente din intreaga lume, inclusiv productiile unor regizori de renume precum Hitchcock, Kurosawa, Fellini si altii. Pe langa filmele clasice, postul difuzeaza filme prezentate la diverse festivaluri de la Cannes, Toronto, Venice, Berlin, Locarno, Sundance, Karlovy Vary sau Tokyo.

In cadrul programului Masters of Cinema, postul difuzeaza in fiecare luna cateva dintre cele mai faimoase filme, de la productiile clasicilor F.W. Murnau si Sergei Eisenstein, la cinematografia experimentala a lui Luis Bunuel si thrillere consacrate regizate de maestrul suspansului, Alfred Hitchcock.

Acestea sunt filmele difuzate de Filmbox Arthouse in cursul zilei de maine: Journey to Italy (1954), Roaring Abyss (2015), Nosferatu (1922), The war is over (2010), Stray Dog (1949), Pelle the Conqueror (1987), The Thief Of Baghdad (1926), Paisan (1946), The Waiting (2019), Vigilantes (2014), Good Morning Heartache (2008), Hiver (2009), Manos: The Hands Of Fate (1966) sau Rebels of the Neon God (1992).

Filmbox Arthouse in grila Vodafone

Nu avem informatii privind data de la care se va putea viziona Filmbox Arthouse in grila Vodafone sau in ce pachete va fi disponibil insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom obtine informatii suplimentare.

Reamintim ca la inceputul lunii decembrie, Vodafone a introdus in grila de programe TVR Cultural HD si Prima News.

Voi ce parere aveti despre prezenta unui astfel de post in grila Vodafone? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

  1. Cei de la Vodafone nici macar nu se mai obosesc sa actualizeze banda care apare sub filmul/emisiunea curenta. Canta populara de trazneste, pe un canal, de exemplu si cand te uiti pe banda accea, scrie ca e cu totul alta emisiune. De lene, acusi o sa scoata si modalitatea aceea de a te informa ce film/emisiune ruleaza in momentul x. Mda, dezamagire totala. Se vede si dupa felul lipsit de profesionalism in care raspund clientilor, ce fel de oameni lucreaza acolo. Vai s-amar ! UPC a fost 10 clase peste ei.

  2. AICI AR TREBUI SĂ BENEFICIEZE CEI MAI VECHI LA ABONAMENT COMPLET DE FILMBOX ARTHOUSE NU-I CORECT NU NUMAI CE-I NOI LA ALT PACHET NOU TOȚII SUNTEM OAMENI NU TREBUIE SĂ FACEȚI DIFERENȚA CĂ DARA PLĂTIM SI NOI ĂȘTIA CU ABONAMENT COMPLET .

  3. CAND ERA FIRMA UPC SE INTRODUCEA CANALE SAU COMPLETA CANALE LA CARE ERA SCOASE DIN GRILĂ NU RAMANEA GRILĂ SĂRACĂ NOI ABONAȚI LA VODAFONE AM DORI SA VINA INAPOI FIRMA UPC CĂ ERA MAI BINE RĂMÂNEA TELEVIZIUNEA CU INTERNET FĂRĂ MOBILE (TELEFON NUMAI CADOU LA OFERTĂ CU TRAGERE LA SORȚI LA ACEL TELEFON. PE ANALOGIC SA SCOATA CANALUL EUROSPORT 1 IMAGINEA BLOCATA DE 1 AN ZILE STĂ FRECVENTA BLOCATĂ SI SPUNETI CĂ NU AVEȚI FRECVENTA LIBERĂ C58 PE TELECOMANDA 28 SI TARAF SA FIE NUMAI LA TV DIGITALĂ DEOARECE AȚI SCOS ETNO CARE M-AI VEDEA CEI BĂTRÂNI.

  4. NICUȘOR FĂLTICENI VA RUGAM SA DATI DRUMUL L ACEST POST CARE ESTE IN GILA FILMNOX ARTHOUSE DEOARECE NU ATI INTRODUS NICI UN CANAL DE SĂRBĂTORI NU NEATI FACUT NICI O SURPRIZĂ LA ISFARSIT DE AN BINE CA DIGI RCS RDS NEAU LUATO INAINTE NOI SUNTEM IN URMA DAȚI DRUMUL LA ACET CANAL SI PRIMA COMEDY SA FIE RUSINE VA BATETI JOC DE ABONAȚI HALAL FIRMA VODAFONE

  5. Este dar nu este! Cum puteti afirma ca postul se afla in grila atat timp cat nu se poate viziona de catre niciun abonat indiferent de grila pe care o are???

  6. Ce părere sa am, știi vorba aia „moartea pasiunii”? Au băgat un post care nu-l vede nimeni, asta așa pentru pasionații de arta și film 😅😅😅