Filme de Craciun pe Diva – 2021
In luna octombrie, postul de televiziune Diva va difuza filme de Craciun, asa cum ne-a obisnuit si anii trecuti. In acest material vom detalia o parte din filmele de Craciun pe care le vom vedea pe Diva.

Un Craciun sub stele / Christmas Under the Stars (2019). Filmul Un Craciun sub stele va fi difuzat de  Diva pe 24 octombrie, de la ora 16, 28 octombrie ora 20 si 29 octombrie ora 7. Nick Bellwith (Jesse Metcalfe) isi pierde locul de munca in preajma sarbatorilor de iarna, el lucra in domeniul financiar. Ramas fara slujba, Nick se angajeaza la un magazin de brazi, acolo o intalneste pe Julie Gibbons (Autumn Reeser) si pe fiul ei Matt. Julie, la randul sau, are probleme financiare.

Nick se indragosteste de Julie si incearca sa readuca speranta si spiritul Craciunului in viata celor doi. Daca vreti sa vedeti daca Nick va reusi sa aduca spiritul Craciunului in viata lui Julie si a lui Matt, va trebui sa urmariti acest film.
Filmul Un Craciun sub stele a fost produs de Allan Harmon, are o durata de 82 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Un Craciun regal / A Royal Christmas (2014) – 24 octombrie, de la ora 18. Printul Leopold (Stephen Hagan) este fiul reginei Isadora (Jane Seymour) din Cordinia, printul isi face studiile in Philadelphia, acolo unde o intalneste pe Emily Taylor (Lacey Chabert), o simpla croitoreasa de care printul se indragosteste. Leopold o aduce pe Emily la palat pentru a o prezenta reginei ca viitoare sotie insa regina nu doreste ca fiul ei sa se casatoreasca cu o simpla croitoreasa, ci doreste sa il casatoreasca pe fiul ei cu ducesa Natasha (Katherine Flynn).

Oare regina va reusi sa il desparta pe Leopold de Emily? Pentru a afla raspunsul trebuie sa urmariti acest film. Un Craciun regal a fost filmat in Romania, la Bucuresti. Filmul are o durata de 1:30 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Filme de Craciun pe Diva 2021

A Timeless Christmas / Un Craciun in viitor (2020) – 26 octombrie, de la ora 20. Charles Whitley (Ryan Paevey) este un om de afaceri si inventator care traieste in New Yourkul anului 1903. Charles inventeaza pentru sotia lui un ceas ce iti permite sa calatoresti in timp. Cand lucra la acel ceas, el se trezeste in anul 2020 si o intalneste pe Megan (Erin Cahill). Filmul Un Craciun in viitor a fost filmat in Canada iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Chateau Christmas / Craciun la Castel (2020) – 29 octombrie, de la ora 20. Margot (Merritt Patterson) este o pianista de succes care se intoarce acasa la parintii sai pentru a petrece sarbatorile de iarna cu familia. In orasul ei natal, Margot se reintaleste cu fostul ei prieten si un amic de-al sau cu care Margot va organiza un concert de Craciun.
Filmul Craciun la castel a obtinut pe IMDb nota 6,5.

A Blue Ridge Mountain Christmas / Craciun in muntii Blue Ridge (2019) – 31 octombrie, ora 16. Willow Petersen (Rachel Leigh Cook) este manager de hotel, ea se intoarce in orasul natal pentru a o ajuta pe sora sa in organizarea unei nunti. Acolo, Willow il intalneste pe David Lyndon (Benjamin Ayres), un tata singur ce doreste sa uite trecutul. Filmul Craciun in muntii Blue Ridge este filmat in Canada si are o durata de 1:25 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Update 19.10.2021: In partea a doua a acestui articol vom scrie despre filmele difuzate in zilele de marti de la ora 20, acestea fiind difuzate in premiera si aproape toate au fost lansate in 2020.

Cross Country Christmas / Calatorie de Craciun (2020) – 2 noiembrie ora 20. Lina Gordon (Rachel Leigh Cook) si Max Cooper (Greyston Holt) vor sa ajunga acasa de sarbatori sa sarbatoreasca Craciunul cu familia, insa planurile lor sunt date peste cap din cauza unei furtuni de zapada care va bloca toate drumurile celor 2 spre casa. Linda si Max trebuie sa lucreze in echipa pentru a gasi o cale de a ajunge fiecare la casa lui fara a lua unul pe celalalt.

Filmul Calatorie de Craciun a fost lansat in decembrie 2020 si este regizat de Catherine Cyran. Filmarile au avut loc in Canada. Durata filmului este de o ora si 23 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Un Craciun vindecator (The Christmas Bow – 2020) – vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:00. O violonista talentata se accidenteaza punandu-si visul pe pauza, timp in care se reintalneste cu un vechi prieten de familie care o ajuta sa se vindece si isi gaseasca dragoste.
Nota IMDb: 6.8 din 754 recenzii.

Holly si Ivy (2020) – duminica, 7 noiembrie, de la ora 16:00. Un contractor ajuta o femeie sa isi renoveze casa pentru a putea primi copiii unui vecin bolnav.
Nota IMDb: 7.1 din 837 recenzii.

Heart of the Holidays / Inima Sarbatorilor (2020) – 9 noiembrie, ora 20. Sam Wallace  (Vanessa Lengies) este de profesie bursiera in New York insa nu este la fel de norocoasa si in viata sentimentala pentru ca logodnicul ei o paraseste brusc. Dezamagita, Sam se duce in orasul ei natal pentru a sarbatori Craciunul cu familia. Acolo va da peste iubirea sa din liceu, un tip pe nume Noah Fitzpatrick (Corey Sevier).

Filmul Inima Sarbatorilor a fost regizat de Corey Sevier, filmarile au avut loc in Ontario Canada. A fost lansat pe 23 noiembrie 2020 si are o durata de 1:24 iar pe IMDb filmul a luat nota 6,3.

Filme de Craciun pe Diva 2021

Unlocking Christmas / Cheia Craciunului (2020) – 16 noiembrie ora 20. Kate Stafford (Taylor Cole) si Kevin Matthews (Steve Lund) se vor indragosti intr-o aventura de Craciun  atunci cand cei 2 pleaca in cautarea unei chei misterioase.

Filmul Cheia Craciunului a fost regizat de Don McBrearty, filmarile au avut loc in Ontario Canada. A fost lansat pe 13 decembrie 2020 si are o durata de 1:25 ore, pe IMDb filmul a obtinut nota 6,6.

A Glenbrooke Christmas / Craciun la Glenbrooke (2020) – pe 23 noiembrie, de la ora 20. Jessica Morgan (Autumm Reeser) urmeaza sa conduca o companie dupa ce bunicul sau se va pensiona. Inainte sa preia pozitia de director al companiei, Jessica pleaca intr-o vacanta de Craciun in oraselul Glenbrooke unde se va indragosti de un pompier aratos.

Filmul Craciun la Glenbrooke a fost regizat de David I. Stresser iar filmarile au avut loc in Canada. Durata este de 1:24 ore iar pe IMDb filmul a obtinut nota 6,9.

Christmas Love Letter / Scrisoarea de Craciun (2019) – din 30 noiembrie, ora 20. Amalie Hess (Ashley Newbrough) este cronicar si in ajunul Craciunului ea primeste ca felicitare o scrisoare de dragoste anonima. Amalie se intoarce in orasul ei natal pentru a descoperi cine i-a trimis scrisoarea de dragoste.

Filmul Scrisoarea de Craciun a fost regizat de Damian Romay si are o durata de 1:26 ore. Filmarile au avut loc in SUA iar pe IMDb filmul a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.