Filme de Halloween la FilmBox Premium – 2021
Postul de televiziune FilmBox Premium va difuza o serie de filme dedicate sarbatoarei americane Halloween. Aceste filme vor fi difuzate in perioada 29 octombrie – 31 octombrie.

In plasa mortii – vineri, 29 octombrie de la ora 23:45. Un detectiv pensionat trebuie sa prinda un criminal in serie care, dupa ce ucide, ii trimite detectivului o serie de ghicitori, rezolvand aceste ghicitori detectivul va fi mai aproape de prinderea criminalului. Rolul detectivului este jucat de Dennis Hopper, care a jucat in peste 200 de filme si a regizat alte 9. Cel mai cunoscut film regizat de Dennis Hooper este Easy Ride unde a jucat alaturi de Peter Fonda, un titan al filmelor americane.

11:11:11 (2011) – in seara de vineri spre sambata,  de la ora 03:05. Joseph Crone (Timothy Gibbs) este un scriitor de succes care are parte de o tragedie in viata sa personala, isi pierde intr-un accident sotia si baiatul. Pentru a depasi mai usor acest moment, Joseph participa la intalnirile unui grup de sprijin. La acele intalniri, el o intalneste pe Sadie (Wendy Glen) cu care se imprieteneste.

Dupa un timp, fratele lui Joseph, Samuel Crone (Michael Landes) il anunta pe Joe ca tatal lor este pe moarte. Joe pleaca la tatal sau sa ii fie alaturi in ultimele clipe, insa, ajuns acolo, are parte de viziuni despre demoni si numarul 11. Joe este convins ca aceste viziuni prevestesc o nenorocire care se va abate asupra lui si a fratelui sau. Filmul 11:11:11 a fost regizat de Darren Lynn Bousman iar filmarile au avut loc in Barcelona, Catalonia, Spania.
Filmul 11:11:11 are o durata de 1h 30 minute iar pe IMDb a obtinut nota 3,9.

Filme de Halloween la FilmBox Premium – 2021

Varcolacul: Renasterea. (2011) – duminica, 31 octombrie, ora 21. Un adolescent descopera ca este varcolac si va lupta cu alti semeni de-ai sai pentru a-si apara prietena. Rolul adolescentului este interpretat de actorul Landon Liboiron, care a mai jucat in seriale si filme ca Wild Roses si Terra Nova.

Postul FilmBox Premium apartine companiei SPI, care detine 42 de canale. Reamintim ca SPI a fost cumparata de operatorul francez Canal+, cel care detine in Romania DTH-ul Focus Sat. SPI detine, printre altele, si canalul Dizi, un post tv care difuzeaza filme si seriale turcesti. O parte din posturile companiei SPI sunt in grilele operatorilor de cablu si dth din tara noastra, cum ar fi: Vodafone, Orange, Focus Sat si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.