Filme de Halloween pe AXN – 2021
Postul de televiziune AXN va difuza in perioada 30-31 octombrie filme dedicate sarbatorii americane Halloween. Vor fi difuzate filme pentru toate varstele si pentru cei mici dar in special pentru adulti.

Casa e un monstru (2006) – sambata, 30 octombrie, la ora 10. Un copil de 13 ani locuieste in suburbia unui oras si il are ca vecin pe batranul Nebbercracker (voce Steve Buscemi). Batranul este mai tot timpul morocanos si nu suporta jucariile copiilor pe peluza din fata casei. Intr-o zi, DJ si prietenul lui se jucau baschet iar mingea ajunge pe gazonul batranului.

Cand DJ se duce sa recupereze mingea, batranul are un atac de cord iar copilul intra in casa sa il ajute. In scurt timp, DJ descopera ca locuinta batranului se transforma intr-un monstru.
Filmul animat Casa e un monstru are o durata de 1:30 ore iar pe IMDb filmul a nota 6,6.

Insidious: Capitolul 2 (2013) – sambata, 30 octombrie, de la ora 18:50. Filmul Insidious: Capitolul 2 este facut dupa o poveste scrisa de James Wan. Familia Lambert se muta intr-o casa veche ce a apartinut lui Lorene Lambert (Barbara Hersey). Familia Lambert s-a mutat in aceasta casa deoarece politia investigheaza lucrurile paranormale petrecute in prima parte a seriei de filme Insidious, cand membri familiei erau bantuit . Familia Lambert a crezut ca o data cu mutarea intr-o alta casa, cosmarurile lor se vor termina insa nu este asa.

Renai (Rose Byrne) este in continuare bantuita de o femeie in alb iar Josh (Patrick Wilson) se poarta ciudat cand sta in casa.
Filmul Insidious: Capitolul 2 este regizat de James Wan, a fost filmat in Los Angeles si California si are o durata de 1:46 ore. Pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Filme de Halloween pe AXN – 2021

Insidious: Capitolul 3 (2015) – sambata, 30 octombrie, ora 21. Aceasta a fost considerata cea mai infricosatoare parte a seriei. O tanara pe nume Quinn Brenner (Stefanie Scott) incearca sa ia legatura cu mama ei moarta insa Brenner nu reuseste decat sa trezeasca un alt spirit care incearca sa o posedeze.

Tatal tinerei ia legatura cu Elise Rainer (Lin Shaye) in speranta ca Elise, care are abilitati paranormale, o va ajuta pe tanara sa scape de spiritul malefic ce incearca sa o posedeze.
Insidious: Capitolul 3 a fost regizat de Leigh Whannell iar filmarile au avut loc in Los Angeles, California. Durata este de 1:37 ore iar pe IMDb a luat nota 6,1.

Insidious: The Last Key / Insidious: Ultima Cheie (2018) – duminica, 31 octombrie, ora 21. Acest film este ultimul din seria Insidious. In prim plan este tot Elise Rainer (Lin Shaye) care este bantuita in propria casa de un spirit. Elise a luptat mereu cu spirite rele, acum ea incearca sa scape definitiv de acestea si pentru a reusi, ea face o calatorie pe un taram situat intre lumea mortilor si lumea noastra.

Filmul a fost regizat de Adam Robitel iar filmarile au avut loc in Santa Clarita, California. Insidious: Ultima Cheie are o durata de 1:43 ore, pe IMDb filmul a luat nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.