Modificari in grila de vara Kanal D
Postul de televiziune Kanal D anunta cateva modificari in grila de vara. In acest material vom detalia aceste modificari.

De maine, 6 iunie, emisiunea Teo Show va intra in vacanta iar in locul acestei emisiuni, Kanal D va difuza editii noi ale emisiunii-concurs Jocul cuvintelor, prezentata de Dan Negru, emisiune ce era difuzata pana acum de miercuri pana vineri, de la ora 22:30. Jocul Cuvintelor va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar si de miercuri pana vineri, de la ora 22:30. Teo Show va reveni din toamna cu editii noi si fresh.

A doua informatie venita tot de la Kanal D vizeaza emisiunea Casa iubirii care va putea fi urmarita de luni pana vineri, de la orele 10-12 si de la 15-17:30. Emisiunea Casa iubirii este o emisiune matrimoniala prezentata de Andreea Mantea. In cadrul acestei emisiuni, concurentii vor incerca sa isi gaseasca jumatatea si vor sa se regaseasca pe sine in relatie cu ceilalti. Concurentii isi vor impartasi experientele telespectatorilor. Galele finale ale saptamanii vor fi difuzate sambata si duminica, de la orele 16 si 19.

De asemenea, reprezentantii Kanal D au anuntat ca sambata, 11 iunie, se incheie primul sezon al serialului de comedie romanesc Strada Sperantei. Serialul este facut de Toni Grecu impreuna cu o parte din componentii grupului umoristic Divertis dar si cu alti actori de comedie.

Strada Sperantei va fi inlocuit cu emisiunea Se striga darul. Emisiunea intra in grila postului Kanal D din 18 iunie, de la ora 20. Se striga darul revine cu un sezon nou si va fi prezentata de Mihai Mitoseru si Gabriela Duban.

Modificari in grila de vara Kanal D

Reamintim ca duminica trecuta de la ora 20 a intrat in grila postului Kanal D un nou sezon al emisiunii Roata Norocului. Emisiunea este prezentata tot de Bursucu’ si Ana Barnoschi.

Tot pe Kanal D se pot urmari in perioada urmatoare episoade din ultimul sezon al serialului turcesc Ma numesc Zuleyha.

Kanal D apartine companiei Dogan Media, are o licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU